Skip to main content
Dijous, dia 22 de febrer, a la seu de la corporació terrassenca

 

Arrenca la primera edició del Programa de Postgrau Generació Digital Pime, impulsat per la Cambra de Comerç de Terrassa i Fundació Universitària EADA 

 

Hi participen un total de 20 directius/ives i responsables d’àrea d’empreses de la demarcació
És una formació subvencionada al cent per cent pels fons Next Generation

 

Terrassa, 21 febrer 2024 – Demà dijous, dia 22 de febrer, s’inicia la primera edició del Programa de Postgrau deTransformació Digital per a directius i responsables de PIMES”, impulsat per la Cambra de Comerç de Terrassa i la Fundació Universitària EADA. Aquest primer grup compta amb 20 alumnes, professionals d’empreses de la demarcació (majoritàriament de Terrassa, Castellbisbal i Rubí), amb càrrecs de responsabilitat, que un cop acabada la formació hauran d’estar preparats i preparades per impulsar un pla de transformació digital en les seves respectives companyies. Aquest Postgrau està subvencionat al cent per cent pels fons europeus Next Generation. La sessió del dia 22 tindrà lloc de 16.00 a 20.00 a la seu de la Cambra de Comerç de Terrassa.

El desenvolupament del Postgrau respon a una aliança estratègica entre la Cambra de Comerç de Terrassa i la Fundació Universitària EADA en l’àmbit de la formació en digitalització de les empreses de la demarcació.  Amb l’execució d’aquest Programa es durà a terme la formació de 1.085 persones directives de petites i mitjanes companyies catalanes fins al 31 d’octubre de 2024, com a data màxima. La seu de la Cambra de Comerç de Terrassa acollirà totes les sessions presencials del Postgrau.

EADA és la beneficiària de la subvenció del Ministerio de Industria, Comercio y Turismo, amb fons Next Generation de la UE per al Projecte «Generación Digital Pymes: personas de equipos directivos y cualificación de personas empleadas en Pymes», i imparteix la formació en els coneixements i les habilitats per impulsar la gestió de la transformació digital en les empreses dels participants. Per la seva banda, l’aportació de la Cambra de Comerç de Terrassa és molt significativa, ja que, l’entitat, amb una àmplia experiència en el foment de la digitalització empresarial, presta serveis de tutories dels plans de transformació digital previstos en el Programa.

Cal recordar que l’entitat terrassenca lidera el projecte Digital Impulse Hub (DIH), que contribueix als objectius de digitalització empresarial de la UE i que permet complementar els coneixements en aquesta matèria al llarg de les diferents edicions del Postgrau.

Directius i responsables d’àrea

En aquest Programa de formació i mentoria per a la transformació digital, s’hi poden inscriure persones directives o bé responsables d’àrees de Pimes, ubicades a Catalunya, de 10 a 249 treballadors. L’objectiu del Programa és  dissenyar el Pla de Transformació Digital per a l’empresa de manera tutelada i amb un pla d’acció per a implementar-lo. Es tracta que el professional participant obtingui les competències imprescindibles per impulsar definitivament la transformació digital en l’empresa.

Més informació

 

Close Menu