Skip to main content

Han estat analitzats quins són els reptes del comerç i la restauració en matèries com l’omnicanalitat, el coneixement del client, la digitalització i l’optimització de les supply chain

AMB L’OBJECTIU DE TREBALLAR SOBRE ELS NOUS REPTES DEL COMERÇ, LA CAMBRA DE TERRASSA, EN NOM DEL CONSELL GENERAL DE CAMBRES DE CATALUNYA, I L’EMPRESA TECNOLÒGICA GFT HAN ORGANITZAT LA SESSIÓ “DIGITALITZACIÓ, REPTES I OPORTUNITATS DEL COMERÇ I EL FOODSERVICE”

La jornada, amb una durada de cinc hores, ha tingut lloc avui, al Laboratori d’Innovació Digital de l’empresa GFT a Sant Cugat del Vallès

La sessió ha comptat amb la presència de diferents experts en tecnologia i negoci de GFT, així com específicament de l’àrea d’innovació

Hi han participat empreses rellevants del sector del comerç, que han aportat una visió representativa de cada subsector del retail

Terrassa, 6 de maig de 2021. La Cambra Oficial de Comerç, Indústria i Serveis de Terrassa, en nom del Consell General de Cambres de Catalunya (CGCC), amb la col·laboració de l’empresa tecnològica GFT, ha celebrat aquest matí una sessió amb l’objectiu d’ajudar al comerç a assolir els nous desafiaments de futur.  La COVID-19 i les mesures per a la seva contenció, van afectar diversos sectors econòmics, sent el del comerç de béns considerats com a “no essencials” un dels més afectats. Ara, un any després, veiem com s’apropa el retorn a la “normalitat” i les companyies d’aquest sector hauran d’enfrontar-se a les noves demandes i exigències de mercat.

La sessió de treball, la qual s’ha dut a terme sota el títol “Digitalització: Reptes i Oportunitats del Comerç i el Foodservice”, ha tingut una durada de cinc hores i s’ha celebrat al Laboratori d’Innovació Digital de GFT.

Temes prioritaris per als retailers

A la jornada, en el marc dels reptes prioritaris en els quals els retailers hauran de concentrar els seus esforços durant els propers mesos, entre altres, l’omnicanalitat; la digitalització; el coneixement del client; l’optimització de les supply chain; i la millora de l’experiència de compra a la botiga física; s’ha treballat per explorar potencials estratègies que, ara, els especialistes de GFT concretaran en un  road map per guiar alternatives d’actuació tant per al comerç, com per a l’activitat de les Cambres en favor d’aquest.

Ponents experts en tecnologia i innovació                                                                                                                        

La sessió ha comptat amb la presència de diferents experts en tecnologia i negoci de GFT, així com específicament de l’àrea d’innovació. També hi han assistit dos col·laboradors estratègics del Laboratori d’Innovació per al sector retail que han pogut aportar una visió complementària i acotada a les seves solucions; TC Group Solutions i Oct8ne.

Amb la participació d’empreses rellevants del sector retail

Han participat diferents empreses del retail de l’alimentació com són Viena, Jimman 07, Bonpa, O’pan i Supermercats Llobet.. També han estat presents altres empreses del retail no alimentari com Montse Interiors, Nuria Penina, Dormity i Flick Hockey. La jornada s’ha desenvolupat seguint la metodologia participativa de design thinking.

Descarregar la notícia

Close Menu