Skip to main content

Màrqueting digital

Planifica i posa en marxa la millor estratègia digital.
Gràcies al nostre servei d'assessorament podràs posar en marxa un pla de màrqueting digital amb el que aprofitar les oportunitats que ofereix Internet al teu negoci.

Servei d’assessorament en màrqueting digital

Si el teu negoci necessita una transformació digital, et proporcionem les eines necessàries i t’acompanyem en l’elaboració i implementació del teu propi pla de màrqueting digital. Inicia amb nosaltres un viatge cap a l’èxit online.

El nostre equip d’experts elaborarà una estratègia de campanya adequada als teus objectius optimitzant constantment la teva inversió per garantir un retorn efectiu.

Et proporcionarem informes analítics mensuals sobre el rendiment del teu lloc web, xarxes socials o aplicacions permetent prendre decisions informades.

El nostre servei d’analítica SEO optimitzarà el teu lloc web per atraure trànsit orgànic i millorar la teva posició en els resultats de cerca.

No podem oblidar-nos de les xarxes socials, un canal vital al món digital. Calendaritzarem i gestionarem la publicació de contingut rellevant i atractiu als teus perfils socials. A més, combinem l’estratègia de xarxes socials amb el web analític per obtenir una visió completa de l’impacte de les teves accions.

Pel que fa a l’email màrqueting, dissenyarem i crearem newsletters atractives i efectives per a la teva audiència, seguint les millors pràctiques de màrqueting per correu electrònic.

Finalment, oferim serveis de desenvolupament web i eCommerce. Utilitzarem les darreres tecnologies i millors pràctiques per crear o millorar la teva presència online.

En resum, amb els nostres serveis de màrqueting digital, tindràs a la vostra disposició una estratègia sòlida i efectiva que et permetrà destacar el món digital.

Comencem aquest emocionant viatge?

CONTACTA’NS
Close Menu