Màrqueting digital

Planifica i posa en marxa la millor estratègia digital.
Gràcies al nostre servei d'assessorament podràs posar en marxa un pla de màrqueting digital amb el que aprofitar les oportunitats que ofereix Internet al teu negoci.

Servei d’assessorament en màrqueting digital

Si el teu negoci necessita una transformació digital, et proporcionem les eines necessàries i t’acompanyem en l’elaboració i implementació del teu propi pla de màrqueting digital. Internet és un món ple de possibilitats per a la teva empresa, i nosaltres dissenyarem una estratègia a mida per aprofitar-les.

SEO, SEM, email màrqueting, desenvolupament web, content màrqueting, Social Media… Si tots aquests conceptes encara no et sonen o vols aprofundir més en ells, els especialistes de la Cambra de Terrassa t’ajudarem a aprofitar cadascuna de les oportunitats que Internet ofereix al teu negoci a través d’ells.

màrqueting digital

L’assessorament dels nostres experts et permetrà millorar el posicionament web de la teva empresa, arribar (més i millor) al teu públic objectiu i crear valor per aconseguir millors cotes de fidelització en els teus clients. T’ajudarem a optimitzar la presència de la teva empresa a Internet a través d’un pla d’acció que inclou un repàs exhaustiu a totes les seves etapes: anàlisi personalitzada de cada cas, diagnosi de la situació, estudi de la competència i disseny d’una estratègia específica.

Programa TICCÁMARAS 2022