Màrqueting digital

Planifica i posa en marxa la millor estratègia digital.
Gràcies al nostre servei d'assessorament podràs posar en marxa un pla de màrqueting digital amb el que aprofitar les oportunitats que ofereix Internet al teu negoci.

Servei d’assessorament en màrqueting digital

Si el teu negoci necessita una transformació digital, et proporcionem les eines necessàries i t’acompanyem en l’elaboració i implementació del teu propi pla de màrqueting digital. Internet és un món ple de possibilitats per a la teva empresa, i nosaltres dissenyarem una estratègia a mida per aprofitar-les.

SEO, SEM, email màrqueting, desenvolupament web, content màrqueting, Social Media… Si tots aquests conceptes encara no et sonen o vols aprofundir més en ells, els especialistes de la Cambra de Terrassa t’ajudarem a aprofitar cadascuna de les oportunitats que Internet ofereix al teu negoci a través d’ells.

L’assessorament dels nostres experts et permetrà millorar el posicionament web de la teva empresa, arribar (més i millor) al teu públic objectiu i crear valor per aconseguir millors cotes de fidelització en els teus clients. T’ajudarem a optimitzar la presència de la teva empresa a Internet a través d’un pla d’acció que inclou un repàs exhaustiu a totes les seves etapes: anàlisi personalitzada de cada cas, diagnosi de la situació, estudi de la competència i disseny d’una estratègia específica.

Convocatoria extraordinaria TICCÁMARAS 2020

El Programa TICCámaras tiene como objetivo la transformación digital de las pymes, ayudándolas a integrar herramientas competitivas digitales claves en su estrategia y a maximizar las oportunidades que la digitalización les ofrece para reactivar su actividad, mejorando su productividad y competitividad como medida para hacer frente al impacto económico del COVID-19.

Se tiene que disponer de firma digital (del titular o el representante) y la aplicación AUTOFIRMA.

Las solicitudes se deben presentar online en SEDE CÁMARAS

Programa TICCÁMARAS 2020

El Programa TICCámaras tiene por objeto impulsar la transformación digital y la incorporación sistemática de las TIC, como herramientas competitivas claves en la estrategia de las pymes, así como maximizar las oportunidades que ofrecen para mejorar la productividad y competitividad

Se tiene que disponer de firma digital (del titular o el representante) y la aplicación AUTOFIRMA.

Convocatòria 2019:

*PROGRAMA TICCÁMARAS – DIAGNOSI I IMPLANTACIÓ TICS I INDÚSTRIA 4.0- Convocatòria 2019

Contacta amb Carles J. Giner: assessorament@cambraterrassa.org