AceleraPyme

Benvinguts a la nova oficina AceleraPyme de Cambra de Terrassa.
Una finestreta única per a l'assessorament i atenció personalitzada a pimes, autònoms/es i startups tecnològiques en el seu procés de digitalització, per facilitar-los l'accés al mercat.

Assessorament a mida per a la transformació digital de la teva empresa

Acelera Pyme és un projecte d’assessorament gratuït a mida per a la transformació digital de les empreses que implementa una estratègia de digitalització per millorar significativament en el nivell de productivitat i competitivitat de la companyia.

Som un punt de connexió entre oferta i demanda, entre empreses usuàries i proveïdors de tecnologia.

A qui va adreçada l’Oficina Acelera Pyme? 
 • Startups tecnològiques: facilitant el seu accés al mercat, acompanyant-los en el procés d’explotació i validació del producte, el desenvolupament, etc.
 • Empreses que ja porten temps en funcionament:
  • Optimització i automatització de processos productius
  • Increment de visibilitat i millora de posicionament web
  • Sensibilització tecnològica: difusió i sensibilització, establiment de centres demostradors de tecnologia, capacitació sobre tecnologies digitals, altres activitats de promoció de l’ús de les TIC, etc. 
T’ajudem amb solucions personalitzades per a la teva empresa: 
 • Màrqueting Digital
 • Ciberseguretat
 • Ommicanalitat
 • Digitalització Indústria 4.0
 • Etc.

Necessites suport en el teu procés de digitalització?

Reserva una visita amb les nostres consultores a través d’aquest formulari:

Oberta la primera convocatòria al Kit Digital

El Kit Digital té com a objectiu subvencionar la transformació digital de pimes d’entre 10 i 49 treballadors, amb la finalitat que puguin aconseguir una millora significativa en el nivell de competitivitat, evolució i maduresa digital dels seus diferents projectes.

Des de l’Oficina Acelera Pyme ens encarreguem d’informar a les empreses sobre les ajudes que ofereix aquest programa, atès que permet a les empreses obtenir un bonus digital amb el qual podran accedir a les solucions de digitalització i obtenir la subvenció directa per tal d’adoptar una o vàries solucions de digitalització de les disponibles al Catàleg de Solucions de Digitalització del Programa Kit Digital.

D’altra banda, si estàs interessat/da en ser un agent digitalitzador, et pots apuntar al Marketplace, per tal de constar com a proveïdor d’aquests serveis tecnològics i formar part dels Agents Digitalitzadors de la Seu Red.es.

Vol ser el nostre col·laborador? Contacta amb nosaltres i parlem-ne

Si ets una empresa tecnològica i vols ajudar a pimes i autònoms/es , només ens has d’escriure un correu electrònic a digitalitzacio@cambraterrassa.org

Units per promoure el desenvolupament tecnològic, la innovació i una investigació de qualitat. Aquest projecte està cofinançat per Red.es i el Fons Europeu de Desenvolupament  Regional.

logos Acelera Pyme