Skip to main content
Carregant Esdeveniments

Mostra els detalls

Inici:
2 juliol 2023
Finalització:
8 juliol 2023
 • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Missió comercial a Estònia, Letònia i LituàniaLa Cambra de Comerç, Indústria i Serveis de Terrassa, en el marc del Pla d’Acció Internacional 2023 del Consell General de Cambres de Catalunya organitza una Missió Comercial a Estònia, Letònia i Lituània del 2 al 8 de juliol de 2023.

Aquesta missió comercial és de caràcter plurisectorial.

Es visitarà, entre d’altres, les ciutats de Tallin, Riga i Vilnius segons les agendes individuals preparades específicament per la Cambra per a cada empresa.

Data límit d’inscripció: 5 de maig de 2023

_________________________________________________________________________________________________________________________

OPORTUNITATS DE MERCAT

Per què Estònia?

Estònia, situat al nord d’Europa, compta amb una població d’aproximadament 1.300.000 habitants i es caracteritza per ser un mercat reduït amb un poder adquisitiu més baix que els principals mercats europeus.

La major part de l’activitat està concentrada en el terç nord del país, amb bones infraestructures de distribució, sobretot a Tallin, la capital, on es venen més de la meitat de productes de consum diari.

Dins del grup format pels països bàltics, Estònia és l’economia més dinàmica.

El sector agrícola i la producció industrial en general d’intensitat tecnològica mitjana ofereixen moltes oportunitats.

Per què Letònia?

Letònia és un país situat al nord d’Europa amb una població de 1.950.116 habitants. Pertany a la UE des de 2004 i fomenta activament la inversió estrangera. Fins i tot, tractant-se d’un país petit, compta amb moltes oportunitats per a les empreses del nostre país.

La seva economia està basada en l’agricultura, la indústria tèxtil i la siderúrgia, encara que actualment el turisme és una important font d’ingressos.

 Per què Lituània?

Lituània és un país situat al nord d’Europa amb una població de quasi 3.000.000 d’habitants.
En aquest país, és molt important l’agricultura ja que 1/5 part de la població activa es dedica a ella. També en destaca la ramaderia.

Va adoptar l’euro al gener de 2015 i des de llavors, la seva economia s’ha anat recuperant a causa de l’increment d’exportacions i la captació de fluxos creixents de IED.

Està dividit en quatre zones econòmiques: Lituània Est té un sector industrial diversificat en expansió, la zona Sud posseeix la meitat de recursos energètics i aquàtics i té metal·lúrgiques, manufactures i alimentàries, el Nord de Lituània és una important zona grangera i per últim, la zona Oest és coneguda per les drassanes, la reparació de vaixells i la pesca.

___________________________________________________________________________________________________________________

INFORMACIÓ

Quota de participació: 650 € +IVA

Preu d’agendes en destí:

 •  Letònia: 850 €+IVA
 •  Lituània: 650 €+IVA
 •  Estònia: 650 €+IVA

Data límit d’inscripció: 5 de maig de 2023

Places limitades

Què us oferim:

 •  Reunió amb el responsable dels mercats bàltics de la Cambra de Comerç de Terrassa per avaluar l’activitat i l’objectiu de l’empresa participant.
 •  Agenda individualitzada elaborada pels nostres col·laboradors a destí.
 • Recolzament logístic d’organització i tramitació de la documentació necessària.
 • Ampli ventall de productes específics que us poden ajudar a fer més rendible l’acció.
 •  Seguiment personalitzat de l’acció comercial.
 • Acompanyament d’un tècnic de la Cambra de Comerç de Terrassa durant el viatge i a visites si així ho requereix l’empresa.

Destinataris: Empreses que desitgin obrir mercat, buscar socis comercials, distribuïdors, clients, etc.

Requisits: Obert a qualsevol empresa, previ filtre de les oportunitats al país de destí.

___________________________________________________________________________________________________________________

Condicions de participació

 1.  L’objectiu de l’acció és promoure la internacionalització de l’empresa participant. Queden, doncs, excloses les empreses que no persegueixin aquest objectiu.
 2. Per tal de poder preparar adequadament els contactes, l’empresa es compromet a aportar tota la informació que se li sol·liciti dins la data fixada pels organitzadors a:

  Montse Llimós  mllimos@cambraterrassa.org

  Cambra de Comerç de Terrassa, Departament Internacional

  C/ Blasco de Garay, 29-49

  Tel. 937339833

 3. La sol·licitud de participació només es considerarà ferma amb la recepció del formulari d’inscripció degudament emplenat i el justificant del pagament corresponent a la quota de participació (+IVA)
 4. Forma de pagament: Per transferència bancària on figuri com a concepte “Missió Directa a Estònia, Letònia i Lituània 2023” al compte número:

  IBAN: ES17 0081 5098 65 0001052607

  SWIFT: BSABESBB

 5. El criteri de selecció de les empreses participants serà el següent:
  – La idoneïtat del producte al mercat objectiu.
  – La data d’arribada de la inscripció (full d’inscripció i comprovant del pagament).
  – Tindran prioritat les empreses dels sectors que tinguin sortida en el mercat objectiu i les que sol·licitin agenda d’entrevistes a tots els països de la Missió.Es comunicarà a les empreses seleccionades. A les empreses no seleccionades se’ls retornarà la quota de participació i rebran una comunicació amb les raons de l’exclusió.
 6. L’empresa es compromet a mantenir les entrevistes de treball que s’hagin programat d’acord amb la informació i les instruccions subministrades.
 7. Donat el cas que fos necessari la contractació d’un intèrpret, el cost addicional dels seus serveis aniran a càrrec de l’empresa.
 8. Tota alteració en el viatge com dates, vols, itineraris, haurà de ser prèviament autoritzada pel director de la Missió.
 9. En cas de cancel·lació de l’empresa:
  • La quota de participació no es retornarà.
  • La penalització del cost de l’agenda de contactes serà del 100% en cas de què el nostre col·laborador a destí hagi començat les tasques de preparació de l’agenda.
  • De les despeses ocasionades amb l’agència de viatges, l’empresa en serà directament responsable.

 

Convocatòria de la missió a Estònia, Letònia i Lituània 2023

Convocatoria de la misión a Estonia, Letonia y Lituania 2023

Contacta amb:
Montse Llimós mllimos@cambraterrassa.org
937 339 833

Close Menu