Skip to main content

Pregunta-li a l'expert: MARROC

23 de novembre de 2022
9:00 h.
Online

WEBINAR GRATUÏT

Pregunta-li a l'expert: MARROC

El Marroc està en plena recuperació econòmica després de la pandèmia, el FMI preveu un creixement del 3,1% pel 2023. Aquest nou paradigma, juntament amb l’obligada deslocalització de la producció de les empreses catalanes dona molt joc per a fer-hi negoci, així com per plantejar-se produir-hi i minimitzar el risc de la producció a la Xina per fer-ho a un país més proper i amb capacitat productiva. I, el que és més important, amb la proximitat natural per no tallar cadenes de producció.

Per aquest motiu, organitzem una sessió virtual participativa on qualsevol empresa catalana tindrà l’oportunitat de preguntar a experts en el mercat marroquí sobre importacions, capacitat de producció i oportunitats en aquest país.

Data: 23 de novembre de 2022
Horari: 9:00 h.
Format: Online a través de la plataforma Teams (rebreu l’enllaç abans de la sessió)

Programa:

9.00 h: Recepció dels assistents per Teams

9.15 h: Benvinguda a càrrec de Montse Llimós, de l’àmbit de Promoció Internacional de la Cambra de Terrassa, amb una àmplia experiència en el mercat del Marroc.

9.20 h: Oportunitats del Marroc a càrrec de la Sra. Bouchra Rouchdi, consultora al Marroc de la Cambra de Comerç de Terrassa

9.40 h: Aspectes jurídics per destacar, a càrrec de Daniel González, responsable d’Assessoria Jurídica Internacional de la Cambra de Terrassa.

10.00 h: Les respostes de l’expert.

10.30 h. Cloenda

Planteja’ns les teves inquietuds en el moment d’inscriure’t per tal que l’expert pugui donar-hi resposta durant la sessió.  

*Aquesta sessió es durà a terme en castellà

[social_buttons facebook=”true” twitter=”true” linkedin=”true”]

Contacte: 

Daniel Gonzálezdgonzalez@cambraterrassa.org

Montse Llimós – mllimos@cambraterrassa.org

Ignasi Cuello– icuello@cambraterrassa.org

Iolanda Pujol – ipujol@cambraterrassa.org

937 339 833

Close Menu