Skip to main content

Kit Digital

Kit Digital és un Programa impulsat pel Govern d'Espanya i gestionat per Red.es, entitat adscrita al Ministeri d'Assumptes Econòmics i Transformació Digital a través de la Secretaria d'Estat de Digitalització i Intel·ligència Artificial, que compta amb la participació de la Cambra de Comerç d'Espanya com a entitat col·laboradora.

Què és el Kit Digital?

El Kit Digital és un Programa impulsat pel Gover d’Espanya que té com a objectiu subvencionar la transformació digital de pimes, amb la finalitat que puguin aconseguir una millora significativa en el nivell de competitivitat, evolució i maduresa digital dels seus diferents projectes.

A qui va dirigit?

El programa Kit Digital es dirigeix a petites empreses, microempreses, autònoms, comunitats de béns, societats civils professionals, societats civils amb activitat mercantil i explotacions agràries de titularitat compartida que es trobin en els següents segments:

• Primer segment:
Empreses i entitats d’entre 10 a menys de 50 empleats.

• Segon segment:
Empreses i entitats d’entre 3 a menys de 10 empleats.

• Tercer segment:
Empreses i entitats d’entre 0 a menys de 3 empleats.

Quines són les quanties de les ajudes?

La quantia de l’ajuda varia en funció del segment al qual pertanyi l’empresa o entitat beneficiària. L’ajuda és de 12.000 € per al segment I, 6.000 € per al segment II i 2.000 € per al segment III

El termini per a sol·licitar l’ajuda de Kit Digital està obert fins al 31 de desembre de 2024

Categories de solucions digitals

Gestió de processos

Factura electrònica

Gestió de clients

Ciberseguretat

Gestió de xarxes socials

Comunicacions segures

Comerç
electrònic

Serveis i eines d’oficines virtuals

Presència avançada a internet

(Aplica a partir de la segunda convocatoria)

Marketplace

(Aplica a partir de la segunda convocatoria)

Lloc web i presencia a internet

(Solució conjunta)

Intel·ligència empresarial i analítica

Necessites suport amb el Kit Digital?

Des de l’Oficina Acelera Pyme Cambra de Terrassa ens encarreguem d’informar a les empreses sobre les ajudes que ofereix aquest Programa, atès que permet a les empreses obtenir un bonus digital amb el qual podran accedir a les solucions de digitalització i obtenir la subvenció directa per tal d’adoptar una o vàries solucions de digitalització de les disponibles al Catàleg de Solucions de Digitalització del Programa Kit Digital.

D’altra banda, si estàs interessat/da en ser un agent digitalitzador, et pots apuntar al Marketplace, per tal de constar com a proveïdor d’aquests serveis tecnològics i formar part dels Agents Digitalitzadors de la Seu Red.es.

Programa una visita presencial, una trucada de vídeo o una trucada amb els nostres consultors a través d’aquest enllaç

Units per promoure el desenvolupament tecnològic, la innovació i una investigació de qualitat. Aquest projecte està cofinançat per Red.es i el Fons Europeu de Desenvolupament  Regional.

Close Menu