Kit Digital

Kit Digital és un Programa impulsat pel Govern d'Espanya i gestionat per Red.es, entitat adscrita al Ministeri d'Assumptes Econòmics i Transformació Digital a través de la Secretaria d'Estat de Digitalització i Intel·ligència Artificial, que compta amb la participació de la Cambra de Comerç d'Espanya com a entitat col·laboradora.

Què és el Kit Digital?

El Kit Digital és un Programa impulsat pel Gover d’Espanya que té com a objectiu subvencionar la transformació digital de pimes, amb la finalitat que puguin aconseguir una millora significativa en el nivell de competitivitat, evolució i maduresa digital dels seus diferents projectes.

A qui va dirigit?

Les solucions digitals que proporciona el Kit Digital estan orientades a les necessitats de les petites empreses, microempreses i treballadors autònoms, que pertanyin a qualsevol sector o tipologia de negoci.

Convocatòries obertes

1a
convocatòria

Per a empreses entre 10 i 50 treballadors.

2a
convocatòria

Per a empreses entre 3 i menys de 10 treballadors.

3a
convocatòria

Per a empreses entre 0 i menys de 3 treballadors.

Categories de solucions digitals

Lloc web i presència a internet

Fins a 2.000€

Comerç
electrònic

Fins a 2.000€

Gestió de
xarxes socials

Fins a 2.500€

Gestió de
clients

Fins a 4.000€

BI i analítica

Fins a 2.000€

Serveis i eines d’oficina virtual

Fins a 2.000€

Gestió de
processos

Fins a 2.500€

Factura
electrònica

Fins a 4.000€

Comunicacions segures

Fins a 6.000€

Ciberseguretat

Fins a 6.000€

Presència avançada a internet

Fins a 2.000€

Marketplace

Fins a 2.000€

Necessites suport amb el Kit Digital?

Des de l’Oficina Acelera Pyme Cambra de Terrassa ens encarreguem d’informar a les empreses sobre les ajudes que ofereix aquest Programa, atès que permet a les empreses obtenir un bonus digital amb el qual podran accedir a les solucions de digitalització i obtenir la subvenció directa per tal d’adoptar una o vàries solucions de digitalització de les disponibles al Catàleg de Solucions de Digitalització del Programa Kit Digital.

D’altra banda, si estàs interessat/da en ser un agent digitalitzador, et pots apuntar al Marketplace, per tal de constar com a proveïdor d’aquests serveis tecnològics i formar part dels Agents Digitalitzadors de la Seu Red.es.

Reserva una visita amb les nostres consultores a través d’aquest formulari:

Units per promoure el desenvolupament tecnològic, la innovació i una investigació de qualitat. Aquest projecte està cofinançat per Red.es i el Fons Europeu de Desenvolupament  Regional.

logos Acelera Pyme