Skip to main content

Ciberseguretat a l’entorn corporatiu - Coneix per què la teva empresa és vulnerable a un ciberatac

27 de setembre de 2022 a les 9:00h
Duració: 2 hores i 30 minuts

Esmorzar: Coneix per què la teva empresa és vulnerable a un ciberatac

Vine a esmorzar amb nosaltres i coneix l’actualitat de la ciberdelinqüència i com afecta la teva organització, aprèn els errors més comuns que es cometen a les organitzacions i millora les teves defenses amb petits gestos que poden marcar la diferència.

El proper 27 de setembre a les 09:00h, l’Oficina Acelera Pyme de laCambra de Terrassa organitza una xerrada de ciberseguretat on Ruben Castelló, especialista en seguretat informàtica, ens explicarà l’actualitat de la ciberdelinqüència a les organitzacions i previsions de cara a futur. Per altra banda, ens mostrarà els errors més comuns que es cometen, posen en risc les organitzacions i aprendrem com millorar la seguretat interna de l’empresa aplicant algunes estratègies simples. La ciberseguretat comença en les bones pràctiques internes que podem aplicar d’una manera fàcil i econòmica.

Contarem també amb la presencia de mossos d’esquadra, els quals ens donaran una visió policial de la ciberdelinqüència i quina es la seva feina en matèria de prevenció i actuació.

Entre tots els assistents, se sortejarà una simulació de phishing gratuïta per a la seva organització.

Els assistents a l’esdeveniment, podran veure en directe un vídeo d’un cas real, on mostrem la facilitat d’accedir a una xarxa corporativa en menys de 5 minuts enganyant a un usuari mitjançant una trucada telefònica.

Estàs adequadament protegit? Posa-ho en dubte!

T’animes a veure com podries millorar i no ser víctima d’un ciberatac?

Dia: 27 de setembre de 2022
Hora: 9:00 h
Modalitat: Presencial (Sala del Ple, Cambra de Terrassa  |  C/ Blasco de Garay, 29-49 – 08224 Terrassa)
Duració: 2 hores

Objectiu:

Conèixer l’actualitat de la ciberdelinqüència i com afecta a la teva organització, aprendre els errors més comuns que es cometen a les organitzacions i millorar les defenses amb petits gestos que poden marcar la diferència.

Agenda de l’esdeveniment:

9:00 h. Cafè de benvinguda
9:15 h. Benvinguda a càrrec de l’equip de Cambra de Terrassa i el senyor Josep Forn regidor de l’ajuntament de Terrassa
9:25 h. Xerrada ciberseguretat – Ponent: Ruben Castelló
10:10 h. Visió policial de la ciberdelinquència, a càrrec dels Mossos d’Esquadra – Ponent: Albert Àlvarez
10:50 h. Torn obert de preguntes
11:00 h. Esmorzar i espai de networking (Sala E)

Ponents:

Ruben Castello

Ruben Castello

Ha desenvolupat la seva carrera professional en diferents empreses del sector IT assolint nous reptes tecnologics. Gracies ha aquesta trajectoria, ha pogut veure, gestionar i administrar una gran varietat de sistemes i solucions a diferents organitzacions que l’han ajudat a adquirir uns coneixements profunds de la tecnologia a l’entorn corporatiu. Actualment lidera un projecte propi de ciberseguretat i es troba especialitzat en la consultoria de seguretat informàtica, tractant d’ajudar a les empreses a millorar les seves defenses i evitar que siguin víctimes d’un ciberatac.

Albert Àlvarez

Albert Àlvarez

És sotsinspector des del 2007 i cap de la Unitat Central de Delictes Informàtics del Cos de Mossos d’Esquadra des del 2019. Es va formar en enginyeria en informàtica per la Universitat Autònoma de Barcelona i va entrar al cos dels Mossos el 1997. Va treballar a Seguretat Ciutadana, l’Oficina de Relacions Interpolicials i també la divisió d’Informació. També té experiència en el sector privat en diverses empreses com a professor de programació i també com a programador informàtic i formador de solucions de programari comercial.

Logos programa Acelera Pyme
[social_buttons facebook=”true” twitter=”true” linkedin=”true”]

 Oficina Acelera Pyme digitalitzacio@cambraterrassa.org / 937 339 833

Close Menu