Skip to main content
Carregant Esdeveniments

Mostra els detalls

Inici:
17 juny
Finalització:
21 juny
 • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Missió comercial a Romania i Bulgària 2024La Cambra de Comerç, Indústria i Serveis de Terrassa, en el marc del Pla d’Acció Internacional 2024 del Consell General de Cambres de  al Catalunya i amb la cooperació dels seus col·laboradors  a Romania i Bulgària, organitza una Missió Comercial a Romania i Bulgària del 17 al 21 de juny de 2024.

 

                                                                Aquesta missió comercial és de caràcter multisectorial

 

Es visitaran, entre d’altres, les ciutats de  Bucarest i Sofia segons les agendes individuals preparades específicament per la Cambra per a cada empresa.

Data límit d’inscripció:  30 d’abril de 2024

________________________________________________________________________________________________________________

OPORTUNITATS DE MERCAT

Per què Romania?

L’economia de Romania es va recuperar ràpidament de la crisi derivada de la covid-19 amb un creixement sòlid, tot i que la recuperació s’ha ralentitzat per l’alta inflació  i també els efectes econòmics que ha ocasionat la guerra d’Ucraïna.

L’any 2020 va patir una recessió del -3,9% en el PIB molt per sota d’altres països europeus, però el 2021 va experimentar un creixement del 5,9% anual, que és un fort creixement però per sota de les previsions, que ren del 7%.

Romania ofereix oportunitats per a la maquinària industrial alimentària, automotriu, sanitària, vehicles i components, alimentació i begudes (fruites i verdures, transformadors de qualitat, conserves i embotits) així com moda i material de construcció.

 

Per què Bulgària?

Bulgària ha registrat un dèficit en la seva balança comercial del 6,21% del seu PIB, superior al registrat l’any 2020, que va ser del 4,35% del PIB. Aquesta variació és deguda a un increment en les importacions superior a les exportacions de Bulgària.

Existeixen nínxols de mercat en BIO i aliments dietètics; en béns de consum, hàbitat (tèxtil, llar, disseny) la moda (confecció, cosmètica, puericultura). En productes industrials existeix cert nínxol de mercat per a alguns dels sectors tradicionals com la maquinària, els materials de construcció i l’equipament agrícola.

________________________________________________________________________________________________________________

INFORMACIÓ

Quota de participació:   650 € (+IVA)

Preu d’agendes en destí:

 • Romania: 650 €+IVA
 • Bulgària : 650 €+IVA

Data límit d’inscripció: 30 d’abril de 2024.

Places limitades

Què us oferim?

 • Reunió amb el responsable dels mercats de Romania i Bulgària de la Cambra de Comerç de Terrassa per avaluar l’activitat i l’objectiu de l’empresa participant.
 • Agenda individualitzada elaborada pels nostres col·laboradors a destí.
 • Recolzament logístic d’organització i tramitació de la documentació necessària.
 • Ampli ventall de productes específics que us poden ajudar a fer més rendible l’acció.
 • Seguiment personalitzat de l’acció comercial.
 • Acompanyament d’un tècnic de la Cambra de Comerç de Terrassa durant el viatge i a visites si així ho requereix l’empresa.

Destinataris:

Empreses que desitgin obrir mercat, buscar socis comercials, distribuïdors, clients, etc.

Requisits:

Obert a qualsevol empresa, previ filtre de les oportunitats al país de destí.

________________________________________________________________________________________________________________

Condicions de participació

 1. L’objectiu de l’acció és promoure la internacionalització de l’empresa participant. Queden, doncs, excloses les empreses que no persegueixin aquest objectiu.
 2. Per tal de poder preparar adequadament els contactes, l’empresa es compromet a aportar tota la informació que se li sol·liciti dins la data fixada pels organitzadors a:

Montse Llimós  mllimos@cambraterrassa.org

 1. La sol·licitud de participació només es considerarà ferma amb la recepció del formulari d’inscripció degudament emplenat i el justificant del pagament corresponent a la quota de participació (+IVA)
 2. Forma de pagament:Per transferència bancària on figuri com a concepte “Missió Directa a Romania i Bulgària 2024” al compte número:

IBAN: ES17 0081 5098 65 0001052607

SWIFT: BSABESBB

 1. El criteri de selecció de les empreses participants serà el següent:
 • La idoneïtat del producte al mercat objectiu.
 • La data d’arribada de la inscripció (full d’inscripció i comprovant del pagament).
 • Tindran prioritat les empreses dels sectors que tinguin sortida en el mercat objectiu i les que sol·licitin agenda d’entrevistes a tots els països de la Missió.

Es comunicarà a les empreses seleccionades. A les empreses no seleccionades se’ls retornarà la quota de participació i rebran una comunicació amb les raons de l’exclusió.

 1. L’empresa es compromet a mantenir les entrevistes de treball que s’hagin programat d’acord amb la informació i les instruccions subministrades.
 2. Donat el cas que fos necessari la contractació d’un intèrpret, el cost addicional dels seus serveis aniran a càrrec de l’empresa.
 3. Tota alteració en el viatge com dates, vols, itineraris, haurà de ser prèviament autoritzada pel director de la Missió.
 4. En cas de cancel·lació de l’empresa: La quota de participació no es retornarà.La penalització del cost de l’agenda de contactes serà del 100% en cas de què el nostre col·laborador a destí hagi començat les tasques de preparació de l’agenda.
 5. De les despeses ocasionades amb l’agència de viatges, l’empresa en serà directament responsable.

 

ConvocatoriaCatalaRumaniaBulgaria2024

ConvocatoriaCastellanoRumaniaBulgaria2024

Contacta amb:
Montse Llimós mllimos@cambraterrassa.org
937 339 833

Close Menu