Skip to main content
Carregant Esdeveniments

Mostra els detalls

Inici:
3 juny
Finalització:
7 juny
 • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Missió comercial a Kenya i Tanzània 2024La Cambra de Comerç, Indústria i Serveis de Terrassa, en el marc del Pla d’Acció Internacional 2024 del Consell General de Cambres de Catalunya i amb la cooperació de la oficina d’ACCIÓ a Nairobi organitza una Missió Comercial a Kenya i Tanzània del 3 al 7 de juny de 2024.

Aquesta missió comercial és de caràcter multisectorial

Es visitaran, entre d’altres, les ciutats de Nairobi i Dar es Salaam segons les agendes individuals preparades específicament per la Cambra per a cada empresa.

Data límit d’inscripció:  10 d’abril de 2024

________________________________________________________________________________________________________________

OPORTUNITATS DE MERCAT

Per què Kenya?

Kenya és un país de gairebé 51 milions d’habitants i és la principal economia de l’Àfrica de l’Est.Actua com a Hub comercial econòmic, logístic i financer de la regió gràcies a la seva situació estratègica, a un teixit empresarial diversificat i el seu grau d’obertura a la inversió estrangera. Tot i que el sector servei és la seva principal font d’ingressos, és un dels països més industrialitzats del continent i ofereix oportunutats de negoci en sectors molt diversos com son la construcció i les infraestructures, les tecnologies industrials i de l’agro-processament i el sector sanitari i de dispositius i equipaments mèdics entre d’altres.

 

Per què Tanzània?

Tanzània, amb més de 60 milions d’habitants, por presumir d’unpassat pacífic i politicament estable. Forma part del “Club del 7%”, un grup de països que tenen una previsió de creixement del 7% en el seu PIB en la propera dècada, segons el Banc Mundial.

El seu nivell de desenvolupament es troba uns anys enrera del de Kenya però justament el marge de millora és més gran i això ofereix oportunitats a les empreses catalanes per a poder-hi contribuïr. Amb la seva capital econòmica a la ciutat portuària de Dar es Salaam, Tanzània ofereix oportunitats de negoci en els sectors de les infraestructures, telecomunicacions, l’agro-processament i el turisme. Així  mateix, el país disposa de reserves de gas que requereixen serveis d’enginyeria i auxiliars, i també ofereix un gran potencial en làmbit de les energies renovables.

 

________________________________________________________________________________________________________________

INFORMACIÓ

Quota de participació:   450 € (+IVA)

Preu d’agendes en destí:

 • 1 país: 800 €+IVA
 • 2 països: 1200 €+IVA

Data límit d’inscripció: 10 d’abril de 2024.

Places limitades

Què us oferim?

 • Reunió amb el responsable dels mercats de Kenya i Tanzània de la Cambra de Comerç de Terrassa per avaluar l’activitat i l’objectiu de l’empresa participant.
 • Agenda individualitzada elaborada pels nostres col·laboradors a destí.
 • Recolzament logístic d’organització i tramitació de la documentació necessària.
 • Ampli ventall de productes específics que us poden ajudar a fer més rendible l’acció.
 • Seguiment personalitzat de l’acció comercial.
 • Acompanyament d’un tècnic de la Cambra de Comerç de Terrassa durant el viatge i a visites si així ho requereix l’empresa.

Destinataris:

Empreses que desitgin obrir mercat, buscar socis comercials, distribuïdors, clients, etc.

Requisits:

Obert a qualsevol empresa, previ filtre de les oportunitats al país de destí.

________________________________________________________________________________________________________________

Condicions de participació

 1. L’objectiu de l’acció és promoure la internacionalització de l’empresa participant. Queden, doncs, excloses les empreses que no persegueixin aquest objectiu.
 2. Per tal de poder preparar adequadament els contactes, l’empresa es compromet a aportar tota la informació que se li sol·liciti dins la data fixada pels organitzadors a:

Montse Llimós mllimos@cambraterrassa.org

Cambra de Comerç de Terrassa, Departament Internacional

C/ Blasco de Garay, 29-49

Tel. 937339833

 1. La sol·licitud de participació només es considerarà ferma amb la recepció del formulari d’inscripció degudament emplenat i el justificant del pagament corresponent a la quota de participació (+IVA)
 2. Forma de pagament:Per transferència bancària on figuri com a concepte “Missió Directa a Kenya i Tanzània 2024” al compte número:

IBAN: ES17 0081 5098 65 0001052607

SWIFT: BSABESBB

 1. El criteri de selecció de les empreses participants serà el següent:
 • La idoneïtat del producte al mercat objectiu.
 • La data d’arribada de la inscripció (full d’inscripció i comprovant del pagament).
 • Tindran prioritat les empreses dels sectors que tinguin sortida en el mercat objectiu i les que sol·licitin agenda d’entrevistes a tots els països de la Missió.

Es comunicarà a les empreses seleccionades. A les empreses no seleccionades se’ls retornarà la quota de participació i rebran una comunicació amb les raons de l’exclusió.

 1. L’empresa es compromet a mantenir les entrevistes de treball que s’hagin programat d’acord amb la informació i les instruccions subministrades.
 2. Donat el cas que fos necessari la contractació d’un intèrpret, el cost addicional dels seus serveis aniran a càrrec de l’empresa.
 3. Tota alteració en el viatge com dates, vols, itineraris, haurà de ser prèviament autoritzada pel director de la Missió.
 4. En cas de cancel·lació de l’empresa: La quota de participació no es retornarà.

La penalització del cost de l’agenda de contactes serà del 100% en cas de què el nostre col·laborador a destí hagi començat les tasques de preparació de l’agenda.

De les despeses ocasionades amb l’agència de viatges, l’empresa en serà directament responsable.

 

ConvocatoriaCatalaKenyaiTanzania2024

ConvocatoriaCastellanoKeniayTanzania2024

Contacta amb:
Montse Llimós mllimos@cambraterrassa.org
937 339 833

Close Menu