Skip to main content
Carregant Esdeveniments

Mostra els detalls

Inici:
1 juny
Finalització:
15 juliol

Missió comercial a Austràlia i Nova Zelanda 2024 

MISSIÓ EN FORMAT VIRTUAL 

La Cambra de Comerç, Indústria i Serveis de Terrassa, en el marc del Pla d’Acció Internacional 2024 del Consell General de Cambres de Catalunya i amb la cooperació de la oficina d’ACCIÓ a Sidney organitza una missió comercial virtual del 1 de juny al 15 de juliol de 2024 ( agenda oberta degut a la diferència horària).

Aquesta missió és de caràcter multisectorial

 

Data límit d’inscripció:  a consultar

________________________________________________________________________________________________________________

OPORTUNITATS DE MERCAT

Per què Austràlia?

Austràlia és un país amb 26 milions d’habitants. Gaudeix d’una economia pròspera i una renta per càpita lleugerament superior al Regne Unit, Alemanya i França.
El PIB australià va pujar un 0,8% durant el primer trimestre de 2022 respecte l’any anterior, situant-se con a dotzè país del món amb el major producte interior brut.
L’economia australiana presenta oportunitats de negoci en sectors com la indústria farmacèutica i ciències de la vida, l’alimentació, la maquinària i els éns d’equipament i les energies renovables, entre d’altres.
L’any 2022 les exportacions catalanes a Austràlia en van situar en els 449 milions d’Euros, un increment prop del 40% respecte l’any anterior. Catalunya exporta a Austrália principalment vehicles (22,7%), perfumeria i cosmètica (12,1%) i maquinària (11,5%).

 

Per què Nova Zelanda?

Nova Zelanda és un país de poc més de 5 milions d’habitants que va gaudir d’un creixement econòmic del 1,9% l’any 2023.
Els principals sectors per volum de negoci son la construcció, alimentació i l’agricultura però es preveu un interès creixent en el sector de vins i caves i begudes, la indústria farmacèutica i la salut.
Les oportunitats de negoci internacional son fertilitzants i plàstics, productes de qualitat i innovadors ( creix l’interès per productes alimentaris gourmet de cultures d’arrel llatina; espanyols, italians i mexicans).
Té també una demanda creixent de maquinària de processament d’aliments i envasat ja que la indústria alimentària representa el 54% del total de les exportacions del país.

________________________________________________________________________________________________________________

INFORMACIÓ

Quota de participació:   450 € +IVA
Preu d’agendes en destí:

 • Agenda a 1 país: 600 €+IVA
 • Agenda a 2 països : 900 €+IVA

Data límit d’inscripció: a consultar

Places limitades

Què us oferim?

 • Reunió amb el responsable dels mercats d’Austràlia i Nova Zelanda de la Cambra de Comerç de Terrassa per avaluar l’activitat i l’objectiu de l’empresa participant.
 • Agenda individualitzada elaborada pels nostres col·laboradors a destí.
 • Recolzament logístic d’organització i tramitació de la documentació necessària.
 • Ampli ventall de productes específics que us poden ajudar a fer més rendible l’acció.
 • Seguiment personalitzat de l’acció comercial.
 • Acompanyament d’un tècnic de la Cambra de Comerç de Terrassa durant el viatge i a visites si així ho requereix l’empresa.

Destinataris:

Empreses que desitgin obrir mercat, buscar socis comercials, distribuïdors, clients, etc.

Requisits:

Obert a qualsevol empresa, previ filtre de les oportunitats al país de destí.

________________________________________________________________________________________________________________

Condicions de participació

 1. L’objectiu de l’acció és promoure la internacionalització de l’empresa participant. Queden, doncs, excloses les empreses que no persegueixin aquest objectiu.
 2. Per tal de poder preparar adequadament els contactes, l’empresa es compromet a aportar tota la informació que se li sol·liciti dins la data fixada pels organitzadors a:

Montse Llimós  mllimos@cambraterrassa.org

Cambra de Comerç de Terrassa, Departament Internacional

 1. La sol·licitud de participació només es considerarà ferma amb la recepció del formulari d’inscripció degudament emplenat i el justificant del pagament corresponent a la quota de participació (+IVA)
 2. Forma de pagament:Per transferència bancària on figuri com a concepte “Missió Virtual a Austràlia i Nova Zelanda 2024” al compte número:

IBAN: ES17 0081 5098 65 0001052607

SWIFT: BSABESBB

 1. El criteri de selecció de les empreses participants serà el següent:
 • La idoneïtat del producte al mercat objectiu.
 • La data d’arribada de la inscripció (full d’inscripció i comprovant del pagament).
 • Tindran prioritat les empreses dels sectors que tinguin sortida en el mercat objectiu i les que sol·licitin agenda d’entrevistes a tots els països de la Missió.

Es comunicarà a les empreses seleccionades. A les empreses no seleccionades se’ls retornarà la quota de participació i rebran una comunicació amb les raons de l’exclusió.

 1. L’empresa es compromet a mantenir les entrevistes de treball que s’hagin programat d’acord amb la informació i les instruccions subministrades.
 2. Donat el cas que fos necessari la contractació d’un intèrpret, el cost addicional dels seus serveis aniran a càrrec de l’empresa.
 3. Tota alteració en el viatge com dates, vols, itineraris, haurà de ser prèviament autoritzada pel director de la Missió.
 4. En cas de cancel·lació de l’empresa: La quota de participació no es retornarà.La penalització del cost de l’agenda de contactes serà del 100% en cas de què el nostre col·laborador a destí hagi començat les tasques de preparació de l’agenda.
 5. De les despeses ocasionades amb l’agència de viatges, l’empresa en serà directament responsable.

 

ConvocatoriaAustraliaNovaZelanda2024

ConvocatoriaCastellanoAustraliaNuevaZelanda2024

Contacta amb:
Montse Llimós mllimos@cambraterrassa.org
937 339 833

Close Menu