Skip to main content

INTEL·LIGÈNCIA ARTIFICIAL

EL TEU MILLOR ASSISTENT PER A CAMPANYES DE CERCADORS

3 d’abril de 2024
a les 10:00 h.
Online

WEBINAR GRATUÏT

INTEL·LIGÈNCIA ARTIFICIAL

EL TEU MILLOR ASSISTENT PER A CAMPANYES DE CERCADORS

APROFITA EL KIT DIGITAL PER MILLORAR LA TEVA PRESÈNCIA ONLINE

3 d’abril de 2024

De 10:00 a 12:00 h

Online

Estàs preparat per descobrir el potencial dels xatbots d’intel·ligència artificial en les teves campanyes de cerca de pagament?

En aquesta fascinant ponència, abordarem la crucial importància d’aquesta tecnologia innovadora en les estratègies de cerca de pagament, descobriràs com pot esdevenir el teu millor aliat per aconseguir l’èxit en les teves campanyes publicitàries.

Coneixeràs com optimitzar el procés de creació d’anuncis de pagament i com aquestes estratègies poden elevar el rendiment i l’eficàcia de les teves campanyes a la plataforma de publicitat online.

Continguts:

  • Estructura de campanya: Aprendràs com organitzar els grups d’anuncis de manera precisa per aconseguir resultats òptims.
  • Selecció de paraules clau i definició de buyers persona: Descobriràs com identificar i segmentar el teu mercat per obtenir una millor conversió.
  • Propostes d’optimització amb xatbots: T’ensenyarem com aprofitar al màxim les funcionalitats d’aquestes eines intel·ligents per millorar el rendiment de les teves campanyes.

No deixis passar aquesta oportunitat única d’aprendre i descobrir com la intel·ligència artificial pot impulsar el teu negoci.

Inscriu-t’hi ara i aprofita el Kit Digital per millorar la teva presència online

Close Menu