Skip to main content

“XPANDE DIGITAL”, EL PROGRAMA DE SUPORT A LES PIMES PER MILLORAR EL SEU POSICIONAMENT DIGITAL EN ELS MERCATS EXTERIORS, GESTIONAT PER LA CAMBRA DE TERRASSA

El pressupost màxim elegible per empresa és de 4.000 euros, que serà finançat al 100% pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER), en el marc del “Programa Operativo Plurirregional de España 2014-2020”

Terrassa, 9 de novembre de 2020. La Cambra Oficial de Comerç, Indústria i Serveis de Terrassa gestiona enguany el Programa Xpande digital 2020, de suport a les pimes per millorar el seu posicionament digital en els mercats exteriors. El passat dimarts, es va obrir la convocatòria extraordinària de subvencions d’aquest programa en el que hi poden participar les empreses de la demarcació de la Cambra de Terrassa.

L’objectiu del programa és donar suport a les pimes per millorar el seu posicionament digital en els mercats exteriors a través d’ajuts econòmics per a la posada en marxa del seu pla de màrqueting digital. Entre d’altres, les accions que es poden subvencionar, són: l’elaboració de pàgines web, microsite, botiga en línia, app i altres plataformes tecnològiques a posicionar en mercats internacionals per a promocionar l’empresa i/o els seus productes o serveis; el disseny i creació de campanyes de promoció i publicitat en marketplaces al país objectiu; preparació de l’analítica web; integració general, configuració d’objectius i conversions; creació d’un panell de control personalitzat; o bé accions de generació de continguts content marketing.

El pressupost màxim elegible per empresa és de 4.000 euros, que serà finançat al 100% pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER), en el marc del Programa Operativo Plurirregional de España 2014-2020.

La presentació de les sol·licituds s’ha de realitzar a través de la seu electrònica de la Cambra de Terrassa dins el termini establert: des de les 9:00 h del 3 de novembre de 2020 fins a les 14:00 h del 12 de novembre de 2010. Per a la presentació de la sol·licitud s’ha de disposar de la signatura digital (del titular o el representant) i l’aplicació AUTOFIRMA.

Un cop l’empresa hagi rebut la resolució de què ha estat admesa dins del programa, tindrà de termini fins al 20 de gener de 2021 per a presentar les justificacions de les despeses vinculades a aquest.

Consulta tota la informació de la convocatòria extraordinària del programa Xpande digital 2020 en aquest enllaç

Descarregar la notícia

Close Menu