Skip to main content

Webinar: La RCEP, el major tractat de lliure comerç del món: Riscos i oportunitats per a les empreses espanyoles

Dijous 24 de març a les 10:00h
Inscripció gratuïta

Webinar: La RCEP, el major tractat de lliure comerç del món: Riscos i oportunitats per a les empreses espanyoles

Et presentem el webinar que organitzem: “La RCEP, el major tractat de lliure comerç del món: Riscos i oportunitats per a les empreses espanyoles”

Dia: 24 de març de 2022
Hora: De 10:00 a 11:00 hores
Sessió virtual via Zoom

Si estàs inscrit al webinar i tens alguna pregunta per als ponents, avança’t i envia’ns-la a: formacio@cambraterrassa.org

Contingut:

L’Associació Econòmica Integral Regional (RCEP), el major tractat de lliure comerç del món firmat per 15 països d’Àsia-Pacífic, va entrar a principis de gener en vigor amb l’esperança que incentivi la recuperació econòmica en plena pandèmia. Els països signants representen un mercat d’uns 2.200 milions de persones, prop del 30% de la població mundial, a la regió amb més creixement econòmic del món. El tractat harmonitza les normes sobre la propietat intel·lectual i aborda l’economia digital i el comerç electrònic, en auge després de l’inici de la pandèmia, però no conté cap regulació sobre els drets laborals i l’impacte mediambiental.

Programa:

10:00 – 10:05 h – Benvinguda als assistents i presentació de la sessió. Agraïment a la Casa Àsia per la seva col·laboració i presentació del ponent Sr. Emilio de Miguel, Director del Centre de Casa Àsia a Madrid i Ambaixador en Missió Especial per a Indo-Pacífic. Ha estat Ambaixador d’Espanya a Tailàndia, amb acreditació a Cambodja, Laos i Myanmar de Juliol 2017 a desembre de 2021.

10:05 – 10:45 h – Ponència Sr. De Miguel: La RCEP, el major tractat de lliure comerç del món: Riscos i oportunitats per a les empreses espanyoles.

  • Eixos principals del Tractat. Novetats i implicacions comercials.
  • Riscos i oportunitats comercials per a les empreses espanyoles.

10:45 – 11:00 h – Consultes / col·loqui.

Impartit per:

Emilio de Miguel

Director del Centre de Casa Àsia a Madrid i Ambaixador en la Missió Especial per a Indo-Pacífic. Ha estat Ambaixador d’Espanya a Tailàndia, amb acreditació a Cambodja, Laos i Myanmar de Juliol 2017 a desembre de 2021.

Amb la col·laboració de:

Inscriu-t’hi:

 Formació formacio@cambraterrassa.org / 937 339 833  ·  678 754 211

Close Menu