Skip to main content

TROBADA INSTITUCIONAL ENTRE LA CAMBRA DE TERRASSA I FERRAN BEL I GENÍS BOADELLA, DIPUTATS DEL PDeCAT AL CONGRÉS DELS DIPUTATS

Terrassa. 25 d’octubre de 2021.- La Cambra de Comerç, Indústria i Serveis de Terrassa va rebre el passat divendres 22 d’octubre a la seu de l’entitat a Ferran Bel i Genís Boadella, diputats del PDeCAT al Congrés dels Diputats, i l’alcalde de Gallifa i membre de la Direcció Executiva Nacional del PDeCAT, Sr. Mateu Comalrena de Sobregrau.

S’han reunit amb el president de la Cambra de Terrassa, Ramon Talamàs; el director gerent, Josep Prats; i la secretària general, Susanna Patiño, per tractar diferents aspectes destacats de l’activitat socioeconòmica de la demarcació, com ara l’estat de les infraestructures com la B-40 i les diferents necessitats de cara als Pressupostos de l’Estat per a l’any 2022.

Ramon Talamàs: “Hem d’insistir en prioritzar la B-40”

El president de la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis de Terrassa, Ramon Talamàs, ha insistit en la necessitat de, contràriament al que està previst al Projecte de Pressupostos del Estat 2022, aquests contemplin la totalitat de l’obra per finalitzar el tram Olesa – Viladecavalls de la B-40. A més, ha valorat molt positivament la reunió amb els diputats Ferran Bel i Genís Boadella.

Ramon Talamàs: “La visita de dos diputats ens permet expressar necessitats del territori. Hem deixat clar que cal insistir en que la finalització de la B-40 estigui reflectida als pressupostos”.

Podeu descarregar les declaracions als mitjans de comunicació de Ramon Talamàs fent clic aquí.

 

Ferran Bel: “És important que les Cambres tinguin aquest paper actiu de canalitzar les reivindicacions del teixit empresarial”.

El diputat i portaveu al Congrés dels Diputats, Ferran Bel, s’ha posat a disposició de la Cambra i ha valorat positivament aquesta trobada, per conèixer de prop la realitat del teixit empresarial del territori.

Ferran Bel: “la Cambra de Terrassa és una institució amb molta història però també amb molta ambició de futur. Té una gran capacitat d’innovació i treballa en projectes de futur molt interessants, que cal que coneguem i veure si hi podem col·laborar en algun moment. És important també que les Cambres tinguin aquest paper actiu de canalitzar les reivindicacions del teixit empresarial i conèixer la situació del territori. Encara no hem superat la situació generada per la pandèmia, i tot que hi ha hagut un repunt, no podem confiar-nos”.

Podeu descarregar les declaracions als mitjans de comunicació de Ferran Bel fent clic aquí.

Els diputats al Congrés dels Diputats, Ferran Bel i Genís Boadella, i l’alcalde de Galifa i membre de la Direcció Executiva Nacional del PDeCAT, Mateu Comalrena de Sobregrau, han signat el Llibre d’Or de la Cambra Oficial de Comerç, Indústria i Serveis de Terrassa durant aquesta trobada.

Contacte per a declaracions:
– Albert Moreno, Comunicació Cambra de Terrassa: Telèfon: 678 754 207 – amoreno@cambraterrassa.org

Descarregar la notícia

Close Menu