Skip to main content

Dilluns 16 de maig al matí a la seu de la Cambra de Terrassa

TROBADA INSTITUCIONAL ENTRE ERC TERRASSA I LA CAMBRA DE TERRASSA

Per part d’Esquerra Republicana de Catalunya a Terrassa hi ha participat Ona Martínez, regidora i portaveu d’ERC del govern municipal i candidata a l’alcaldia de Terrassa; i Isaac Albert, tinent d’alcalde de l’àrea de Serveis Generals i Govern Obert

Terrassa, 17 de maig de 2022. La Cambra de Comerç, Indústria i Serveis de Terrassa va rebre dilluns 16 de maig al matí a la seu cameral a una delegació local d’Esquerra Republicana de Catalunya, formada per Ona Martínez Viñas, regidora i portaveu d’ERC del govern municipal i candidata a l’alcaldia de Terrassa en les properes eleccions municipals de 2023; i Isaac Albert, tinent d’alcalde de l’àrea de Serveis Generals i Govern Obert de l’Ajuntament de Terrassa.

La voluntat d’aquesta reunió ha estat establir un primer contacte entre la Cambra i Esquerra Republicana de Catalunya després de l’elecció, per part de l’assemblea local del partit republicà en format primàries, d’Ona Martínez Viñas com a candidata a l’alcaldia en les properes eleccions municipals. Ha estat acompanyada per Isaac Albert, candidat a l’alcaldia d’ERC des de l’any 2007, i que va decidir no tornar a postular-se per liderar la futura candidatura del partit a les eleccions municipals.

Per part de la Cambra de Terrassa, han participat en aquesta reunió el president, Ramon Talamàs; Susanna Patiño, secretària general; Josep Beltran, director de Serveis; i Sònia Pérez, responsable de serveis de formació.

Cal assenyalar que els representants de la Cambra de Terrassa han quedat sorpresos pel fet que en aquesta trobada, per part d’ERC Terrassa no es comentés cap aspecte pel que fa al projecte de reserva del 30% per a habitatges de protecció oficial. Matèria sobre la que la Cambra de Terrassa estava en converses amb el regidor d’Urbanisme, Carles Caballero, que no va participar en la reunió.

 

Descarregar la notícia

Contacte per a declaracions:

Albert Moreno, Comunicació Cambra de Terrassa: Telèfon: 678 754 207 – amoreno@cambraterrassa.org

Close Menu