Skip to main content

En la reunió d’aquesta tarda del Ple de la Cambra de Terrassa

SUSANNA PATIÑO, NOMENADA SECRETÀRIA GENERAL EN FUNCIONS DE LA CAMBRA DE COMERÇ, INDÚSTRIA I SERVEIS DE TERRASSA

Els membres del Ple han ratificat l’acord del Comitè Executiu sobre el nomenament del càrrec de Secretària General en funcions a Susanna Patiño Rivera

Terrassa, 1 d’octubre de 2019. Aquesta tarda, s’ha dut a terme la tercera reunió del Ple de la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis de Terrassa. Durant la reunió i davant la vacant produïda en la Secretaria General de la institució per la renúncia voluntària de Marta Torrents i Fenoy, el Ple de la Cambra de Terrassa ha nomenat Susanna Patiño Rivera com a Secretària General en funcions.

Susanna Patiño va incorporar-se a la Cambra de Terrassa l’any 2008, com a assessora jurídica donant suport a Marta Torrents, Secretària General de la institució fins al passat 18 de setembre; d’una banda, gestionant tant internament com externament, totes les qüestions legals de l’entitat així com dels serveis de la institució i, de l’altra, assessorant les empreses en contractació, en matèria fiscal-tributària, en matèria duanera i realitzant consultories a les empreses en el camp jurídic internacional.

Susanna Patiño és llicenciada en Dret per la Universitat Autònoma de Barcelona i, alhora, ha realitzat altres formacions acadèmiques específiques: l’Aula de Pràctica i Especialització Jurídica per l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Terrassa per a l’exercici de l’advocacia; el curs avançat de formació específica en mediació civil i mercantil pel Consejo Superior de Cámaras de Comercio; el Postgrau en representació duanera per la Universitat de Barcelona; i el Màster en Dret i Gestió Duanera per la Universitat de Barcelona. Tanmateix, l’actual Secretària General en funcions ha cursat diverses formacions especialitzades en els àmbits de la gestió administrativa en el comerç internacional, els crèdits documentaris, l’expatriació (procés de negociació i aspectes laborals i fiscals), la gestió de riscos comercials, país i de canvi, el codi duaner, l’operador econòmic autoritzat, les cadenes de subministrament, la gestió del transport marítim de contenidors, l’IVA en el comerç internacional, el nou impost sobre els actius no productius i la nova normativa de protecció de dades. Així mateix, Susanna compta amb experiència professional en la gestió d’expedients hipotecaris per a promotors immobiliaris per entitat bancària i en despatx d’advocats generalista.

Segueix llegint la notícia (PDF).

Close Menu