Skip to main content
Com a entitat compromesa amb la societat, fem difusió de la Lliga Hockey + que, tot explicant el seu emotiu i lloable propòsit, busquen col·laboradors que ajudin a fer possible el projecte.
Considerant l’activitat i el compromís empresarial amb accions solidàries, us animem a valorar la vostra implicació en un projecte que és necessari:

 

Suma’t a l’esport inclusiu. Suma’t al HOCKEY +

 

El Hockey + és un projecte social d’inclusió, que consisteix en una lliga regular per a jugadors i jugadores de hockey amb discapacitat

 

La Lliga Hockey +, organitzada per la Federació Catalana de Hockey, té com a objectiu que els jugadors i jugadores amb discapacitat intel·lectual tinguin un torneig amb les mateixes condicions que la resta de categories. S’aposta per una competició regular on cada equip jugui entre 1 i 2 partits al mes, fent un total de 120 partits cada temporada.

Amb aquest model es pretén que els jugadors i jugadores puguin tenir una lliga amb les mateixes condicions com qualsevol jugador d’una altra categoria. D’aquesta manera contribuïm a crear un món més respectuós amb la diversitat on les persones amb discapacitat intel·lectual gaudeixin dels mateixos drets.

Molt més que hockey: HOCKEY +

Federació Catalana de Hockey
675 722 235
gerencia@fchockey.org

www.fchockey.cat

Close Menu