Skip to main content

El programa de suport al comerç compta amb la participació i l’assessorament de Cambra de Terrassa i està subvencionat al 100%

NOVA CONVOCATÒRIA PER ACCEDIR AL PROGRAMA DE SUPORT AL COMERÇ MINORISTA QUE, EN AQUESTA EDICIÓ, POSA EL FOCUS EN LA DIGITALITZACIÓ

En el marc del programa, la Cambra de Terrassa organitzarà 4 jornades dirigides a millorar la competitivitat del comerç

La primera d’aquestes jornades, organitzada per Cambra de Terrassa i CaixaBank, “Eines digitals per a la gestió de l’establiment comercial”, es durà a terme en format virtual el proper 22 de setembre.

La convocatòria per accedir al Programa de Suport al Comerç estarà oberta fins al 30 de novembre de 2021

Terrassa, 08 de setembre de 2021. Els comerços de la demarcació poden participar, un any més, al Programa de Suport al Comerç Minorista que, des de l’any 2004, compta amb la participació i l’assessorament de la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis de Terrassa i que inclou el servei de Diagnosi d’Innovació Comercial, així com una sèrie de jornades formatives en temes de competències digitals. El programa està subvencionat al 100% pel Ministeri d’Indústria, Comerç i Turisme a través del Plan Integral de Apoyo al Comercio Minorista i pels fons europeus FEDER, i gestionat per les cambres.

Els comerços disposaran d’una anàlisi en profunditat per tal d’identificar els punts forts i febles del negoci. Amb els resultats, s’elabora un informe amb recomanacions que potenciïn la seva competitivitat. S’hi analitzen: les característiques generals del comerç; l’entorn comercial i els factors d’atractivitat comercial; la distribució dels diferents elements a l’interior del local comercial; l’aspecte exterior de l’establiment; la cultura innovadora del comerç; l’estratègia comercial; i es fa una recomanació d’eines de digitalització per tal d’adaptar-se a les necessitats actuals i futures, i potenciar la venda online com a canal de venda complementari. Hi poden participar aquelles pimes o autònoms del sector comerç de la demarcació territorial de la Cambra de Terrassa que pertanyin a algun dels epígrafs d’activitat  CNAE-2009, Grup 47 o amb IAE epígrafs 64, 65 o 66 (excloses farmàcies).

Jornada “Eines digitals per a la gestió d’un establiment comercial”

En el marc del Programa de Suport al Comerç Minorista, Cambra de Terrassa organitzarà 4 jornades dirigides al comerç. La primera d’aquestes jornades, “Eines digitals per a la gestió d’un establiment comercial”, es durà a terme de forma virtual el proper 22 de setembre.  En aquesta jornada, de la mà de CaixaBank, s’oferiran eines digitals que facilitin la gestió dels establiments comercials amb la finalitat d’obtenir dades sobre la facturació, rendibilitat per gammes o línies de productes que ajuden a prendre les millors decisions en la gestió d’establiments comercials. La Jornada inclourà en el seu programa aspectes rellevants per al comerç com són: les estratègies i etapes que cal seguir per implementar un e-commerce, les passarel·les de pagament, el social commerce o la solució TPV Tablet. Podeu trobar tota informació sobre la jornada i fer les inscripcions AQUÍ.

Podeu obtenir més informació sobre el Programa de Suport al Comerç Minorista AQUÍ

Descarregar la notícia

Close Menu