Skip to main content

LES EMPRESES JA PODEN PRESENTAR LA SEVA CANDIDATURA ALS PREMIS CAMBRA 2023

Les empreses de la demarcació de la Cambra de Comerç de Terrassa poden presentar la seva candidatura en 4 categories diferents: Internacionalització, Sostenibilitat, Innovació i Start-up Emergent, aquesta darrera és una nova categoria lligada al foment de l’emprenedoria, focus de la cerimònia d’enguany
El lliurament de les candidatures es pot fer a través de la web dels Premis Cambra, mitjançant un formulari en l’enllaç.

El termini per presentar les candidatures finalitza el 2 de març de 2023

Terrassa, 7 de febrer de 2023. Tret de sortida a una nova edició dels Premis Cambra, un dels esdeveniments empresarials emblemàtics del territori. Any rere any, la Cambra de Comerç de Terrassa reconeix públicament les empreses que han desenvolupat un projecte rellevant o han assolit diferents reptes d’interès.
Les categories obertes al públic en aquesta edició són les següents: Internacionalització; Sostenibilitat; Innovació; i Start-up Emergent. Poden optar al guardó les empreses amb seu social o activitat en un dels municipis que conformen la demarcació de la Cambra de Comerç de Terrassa: Castellbisbal, Gallifa, Matadepera, Olesa de Montserrat, Rellinars, Rubí, Sant Cugat del Vallès, Sant Llorenç Savall, Terrassa, Ullastrell, Vacarisses i Viladecavalls.

L’acte de lliurament dels Premis Cambra, que en les properes setmanes es faran públics més detalls, tindrà lloc el dijous 27 d’abril i, com és tradicional, també es lliurarà el Premi Cambra a la Trajectòria Emprenedora, el qual no està sotmès a concurs.

Les empreses poden presentar les candidatures fins el 2 de març.

La presentació de candidatures es realitza mitjançant un formulari que troben en el web dels Premis Cambra, en el que també poden descarregar les bases de participació.

Les categories obertes a concurs són: Internacionalització, Sostenibilitat, Innovació i Start-up Emergent.

El Premi Cambra a la Internacionalització distingirà aquella empresa de la demarcació que hagi expansionat de forma sostinguda a la seva activitat internacional, amb una trajectòria creixent i assolint una posició internacional consolidada o amb fort potencial.

Per la seva part, el Premi Cambra a la Sostenibilitat guardonarà aquella empresa que hagi desenvolupat actuacions destacables per garantir la sostenibilitat de l’empresa i la seva contribució als Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) i a l’Agenda 2030, amb polítiques que afavoreixin i tinguin en compte factors mediambientals, econòmics i socials.

El Premi Cambra a la Innovació premiarà l’empresa que hagi tingut una trajectòria estretament lligada a l’impuls de la innovació, la recerca i el desenvolupament aplicada als seus productes i processos.

La nova categoria, Premi Cambra a la Start-up Emergent, guardonarà aquella iniciativa empresarial que amb una antiguitat màxima de tres anys hagi desenvolupat i iniciat la comercialització d’un producte o servei que cobrint una necessitat real presenti potencialitat en la seva consolidació.

Un jurat multidisciplinari decidirà les empreses guanyadores dels Premis Cambra.

El jurat per a les tres primeres categories estarà format per representants de la Generalitat de Catalunya i dels ajuntaments de la demarcació, membres dels òrgans de govern de la Cambra de Comerç de Terrassa, guardonats en anteriors edicions dels Premis Cambra, representants dels patrocinadors i representants dels mitjans de comunicació.

Per una altra banda, el Premi Cambra a la Start-up Emergent incorpora un jurat específic, en concret, els actuals membres dels Grups Plató Innovació de la Cambra de Comerç de Terrassa, que actuarà de pre-seleccionador, escollint les tres candidatures que competiran en el mateix acte de lliurament.

 

Close Menu