Skip to main content

Èxit d’allotjament permanent d’empreses al centre de negocis de la institució

SET EMPRESES AMB SEU CORPORATIVA AL CENTRE DE NEGOCIS DE LA CAMBRA DE TERRASSA

El centre de negocis, que acull empreses de forma permanent, completa la seva capacitat

 Alhora, el servei de lloguer d’espais empresarials per a actes puntuals continua a l’alça

Terrassa, 7 de juny de 2019. El centre de negocis de la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis de Terrassa completa la seva capacitat d’allotjament permanent d’empreses. Alhora, la institució continua desenvolupant de forma activa el servei de lloguer d’espais dins de les seves instal·lacions, tant per a la celebració d’actes com per a esdeveniments puntuals per part de les empreses. Un total de set empreses s’allotgen, en aquest moment, a les instal·lacions de l’entitat empresarial on hi tenen la seva seu corporativa.

En marxa des de l’any 2012, el Centre de Negocis de la Cambra de Comerç de Terrassa ofereix un total de 350m² destinats a despatxos i oficines per a l’allotjament d’empreses, distribuïts entre les plantes -1 i la 2a planta de la seu, a Terrassa.

Actualment, les set empreses que tenen allotjada la seva seu corporativa a les instal·lacions de la Cambra, són: nbGroup (informàtica), A+sport (servei d’assessorament per a esportistes), TGV  Transports Generals de Vehicles (transport de vehicles per a Europa), Patent Riders (patents per al sector biomèdic), Mayser Global Services (construcció), Engipractic (enginyeria) i el Col·legi d’Agents Comercials de Terrassa.

El concepte del Centre de Negocis de la Cambra de Terrassa es basa en oferir un servei que combina instal·lacions modernes i equipades amb un tracte i serveis personalitzats. Les empreses allotjades al Centre de Negocis de la institució han valorat aquest servei amb un 9,75 de puntuació -sobre 10- (dades Sistema de Qualitat 2018) i alhora, valoren com a rellevant l’atenció rebuda per part del personal de la Cambra.

Servei de lloguer de sales

El Centre de Negocis de la institució també ofereix espais a les empreses que, de forma ocasional, necessiten un emplaçament addicional per a desenvolupar les seves reunions, trobades o esdeveniments. La Cambra ofereix un servei de lloguer de sales i espais totalment equipats i condicionats perquè les empreses puguin desenvolupar les seves reunions de treball, reunions de consells d’administració, juntes generals d’accionistes i convencions, presentacions de productes i serveis, trobades amb clients i proveïdors, sessions informatives, jornades i conferències, entre d’altres. Anualment, es realitzen al voltant de 20 esdeveniments grans per a diferents empreses i més 50 sessions puntuals per activitats amb un aforament mitjà -d’entre 5 i 30 persones-.

Així mateix, recentment, l’entitat cameral ha condicionat la seva sala d’actes a un format més flexible i versàtil que permet adaptar l’aforament dels esdeveniments, per a fins a 70 persones o per a fins a 120 participants.

D’aquesta manera, les empreses troben al Centre de negocis de la Cambra un servei de lloguer de sales i espais orientat a facilitar la gestió logística de la realització dels actes i activitats, basat en la pròpia experiència de l’entitat en l’organització d’esdeveniments.

Segueix llegint la notícia (PDF).

Close Menu