Skip to main content

Sant Cugat ha rebut el títol de “Ciutat de la Ciència i la Innovació” de part del Ministeri de Ciència i Innovació del govern de l’estat

 

És un dels deu municipis que ha rebut el guardó aquest any en la categoria de municipis entre 20.000 i els 100.000 habitants (categoria B)

Sant Cugat del Vallès va rebre el passat mes de juny el reconeixement del govern espanyol “Ciutat de la Ciència i la Innovació“, un guardó creat pel Ministeri de Ciència i Innovació l’any 2010 per premiar aquelles ciutats que es diferencien pel seu compromís i la seva aposta pel foment de la Investigació, el Desenvolupament i la Innovació (I+D+I).

En els darrers dies s’ha incorporat a Red Innpulso, un fòrum de trobada i definició de polítiques locals innovadores, amb l’objectiu de reconèixer i impulsar les actuacions que duen a terme a les administracions locals en matèria de ciència i innovació. Un fòrum on es comparteixen experiències i projectes, amb la voluntat de potenciar la col·laboració entre els ajuntaments i avançar cap a un model productiu sostenible, econòmic i social basat en el coneixement i la innovació. Actualment, la Red Innpulso està integrada per 83 ciutats d’arreu de l’Estat.

Mireia Ingla, alcaldessa de Sant Cugat del Vallès, ha mostrat la seva satisfacció per aquest reconeixement al municipi santcugatenc: “Sant Cugat és una ciutat innovadora i amb un gran potencial tecnològic. Estem molt satisfets d’haver rebut aquest reconeixement, que és d’abast estatal i que ens ajudarà a seguir impulsant totes aquelles polítiques municipals per reforçar aquests valors a la ciutat. En aquests moments, la tecnologia i la innovació són fonamentals per reforçar el benestar i la qualitat de vida de la ciutadania”.

Llegeix la notícia sencera

 

Close Menu