Skip to main content

Un show únic sobre l’emprenedoria amb rock en directe

Rock & Business Experience”, de l’emprenedor Josep Coll, arriba al Teatre Principal el 27 d’abril

Un manual de resistència divertit i inspirador per aquells que volen aixecar el seu negoci

 

Terrassa, 14 d’abril 2023 – La Cambra de Comerç de Terrassa obre una nova etapa en la seva història i s’orienta, més que mai, al foment de l’esperit emprenedor, de manera àmplia, actual i trencadora. I en aquest sentit, s’emmarca l’esdeveniment, únic i que per primera vegada es presenta a Terrassa, “Rock and Business Experience”. Un show de l’emprenedor nat Josep Coll, creador de Red Points, una de les vint-i-cinc start-ups tecnològiques més importants d’Europa, acompanyat d’un altre emprenedor, Coque Moreno, a la guitarra, i una banda de deu músics. Un esdeveniment obert a tothom que vulgui viure una experiència inspiradora sobre l’emprenedoria. “Rock & Business Experience” se celebrarà al Teatre Principal de Terrassa, el dia 27 d’abril a les 19.30 h. L’entrada és gratuïta, cal reservar aquí.

La Cambra de Terrassa convida a tothom interessat  en l’empresa i l’emprenedoria a un esdeveniment trencador que acosta el món de l’emprenedoria d’una forma inusual, sorprenent i engrescadora. Es tracta del show dels emprenedors Josep Coll i Coque Moreno “Rock and Business Experience. Aprèn a emprendre” . Una conferència, alhora espectacle, emotiva i divertida, on Coll explica la seva experiència i història com a emprenedor acompanyat del rock en directe amb Coque Moreno a la guitarra, cofundador de RepScan amb Coll. Durant la conferència/espectacle, Josep Coll exposa com els valors del rock poden ajudar a aixecar una start-up o una empresa; situacions i experiències fallides durant la fundació d’una start-up i consells pràctics per començar amb èxit un negoci. Com el propi Coll defineix es tracta “d’un manual de resistència per aquells que volen aixecar el seu negoci”.

Sopar de fi de festa

 “Rock & Business Experience” posarà el punt final als Premis Cambra 2013 que es desenvoluparan durant tota la jornada del 27 d’abril. Per aquest motiu, el públic de l’espectacle podrà fruir també  d’una fi de festa especial amb còctel i sopar informal amb begudes i foodtracks, a la mateixa plaça de Maragall, a la sortida del Teatre Principal. Les persones assistents també rebran com a obsequi el llibre de Josep Coll, Libro de Rock and Business.

AGENDA
“Rock & Business Experience”, de Josep Coll i Coque Moreno.

Teatre Principal · Plaça de Maragall, 2 08221 Terrassa

Dia 27 d’abril · 19.30 h.

Entrada gratuïta

 

Close Menu