Erasmus per a nous emprenedors

El projecte Erasmus per Nous Emprenedors (o Erasmus for Young Entrepreneurs) és un programa d’intercanvi entre empresaris i nous emprenedors.

Celebrem 10 anys de gestió del programa

Accedeix al catàleg de 10 experiències d’èxit de nous emprenedors al llarg d’aquests 10 anys Descarregar catàleg

Download the catalog of 10 successful experiences of new entrepreneurs over these 10 years Download the catalogue

Nous emprenedors

Si ets un nou emprenedor, pots fer una estada de col·laboració professional, d’entre 1 i 6 mesos a l’empresa d’un empresari consolidat d’un país de la Unió Europea, Turquia, Albània, Moldàvia, Sèrbia, Montenegro, Ucraïna, Armènia, EUA, Singapur i Israel. Com a nou emprenedor pots aprendre la gestió d’una empresa, accelerar el teu aprenentatge o iniciar l’accés a nous mercats. El programa està destinat a nous emprenedors amb un pla d’empresa finalitzat o amb un negoci constituït amb menys de 3 anys d’experiència, sense importar el sector d’activitat, i sense límit d’edat ni de formació.

Descarregar díptic per a emprenedors

Aquesta és l’experiència de la ceramista Susana Requena al programa Erasmus for Young Entrepreneurs al programa de TVE “Yo soy Erasmus”:

Empresaris d’acollida

Si ets un empresari pots acollir a un nou emprenedor estranger durant un període d’entre 1 i 6 mesos sense cap cost. Com a empresari trobaràs un col·laborador que contribuirà als projectes de l’empresa d’acollida a canvi que transfereixis la teva experiència com a empresari en aquells camps que hàgiu acordat.

Descarregar díptic per a empreses

Vols saber com funciona el programa?

Mira’t aquest video de l’empresa d’acollida LoCa Estudio i la nova emprenedora Clara Garofalo.

El programa

Es tracta d’un programa de col·laboració professional d’àmbit internacional en el qual tant l’emprenedor com l’empresari d’acollida hi guanyen. El nou emprenedor disposa d’una beca de la Comissió Europea per finançar l’estada al país d’acollida (l’import variarà en funció del país de destinació i de la durada total de l’estada) i l’empresari d’acollida disposa d’un col·laborador sense cap cost. Tots dos troben una nova via d’eixamplar els seus contactes internacionals.

La Cambra participa en el programa gestionant, acompanyant i donant suport en la inscripció en el projecte, així com en la selecció de l’empresari o emprenedor més adequat de la base de dades de perfils d’empresaris i emprenedors del programa.

Contacta amb Núria López / Anna Pajarón :
internationalprojects@cambraterrassa.org