Skip to main content

Principis i acords de l'Espai Plató

Qui som?

L’Espai Plató es consolida com l’entorn relacional i de participació promogut per la Cambra de Terrassa, com a entitat integradora de les empreses, amb la voluntat de motivar-les a ser més pròsperes i sostenibles, i així promoure el desenvolupament econòmic i territorial.

Aquest ecosistema el formem empresaris/àries i directius/ives de diferents sectors d’activitat, amb experiència en estratègia empresarial contrastada i de gran valor, compromesos amb l’èxit no només de les nostres empreses i amb les persones que les integren, sinó amb el conjunt al qual pertanyem.

Missió

La nostra missió és facilitar l’intercanvi de coneixement i experiència contrastada, d’alta qualitat i útil, que inspiri noves oportunitats estratègiques empresarials i aprenentatges de valor, aportant solucions i potenciant el talent existent, per a una millor competitivitat i adaptació de les nostres empreses a l’entorn actual.

Aquesta transmissió de coneixement es vehicula a través de diferents espais programats i metodologies estructurades creades per aquest fi i, es presenten als participants de l’Espai Plató en diferents formats:

 • Els Grups Plató: Dinàmiques de grups d’entre 10 a 15 empresaris/àries i directius/ives que treballen de manera col·laborativa, descobrint bones pràctiques i co-creant solucions pels reptes de les seves organitzacions, mitjançant l’intercanvi mutu i/o la participació d’experts.
 • Experiències Plató: Panell d’experiències en primera persona d’empreses pioneres presentats com itineraris d’aprenentatge, on trobar inspiració i coneixement pràctic que aplicar a la organització.
 • Mentoring Plató: Empresaris/àries i directius/ives en primera línia que acompanyen en la resolució de reptes estratègics.
 • Xarxa Plató: Espais per relacionar-se i generar sinèrgies, obert per aportar idees, crear debat, generar opinió, compartir informació i fomentar trobades informals.

Visió

La nostra visió és ser un referent empresarial, motor en la millora continua de la direcció estratègica d’empreses, per superar els desafiaments presents i futurs.

Principis i valors

L’Espai Plató promou comunitats d’aprenentatge enriquides per la participació de tots els que formen part d’ella, seguint uns principis:

 • L’Espai Plató el formem empresaris/àries i directius/ives que busquem l’excel·lència en la nostra feina i la nostra vida personal.
 • Les nostres eines d’èxit son la comunicació, la col·laboració i la co-creació.
 • L’intercanvi de coneixement i experiència és voluntària però ens enriqueix els uns als altres.
 • Ens relacionem en un entorn de respecte, confiança i integritat.
 • Desafiem les nostres creences i ampliem la nostra perspectiva pròpia per prendre millors decisions, la innovació ens fa ser millors líders.
 • El reconeixement propi i per part dels altres ens genera confiança i motivació per seguir endavant.
 • Aportem solucions competitives als desafiaments del present i del futur. La nostra unió fa xarxa que impulsa cap a l’èxit.
 • Els participants comuniquem i compartim la nostra informació, opinions, afiliacions i creences sota el nostre propi judici i responsabilitat.
 • Ens comprometem a mantenir la màxima confidencialitat dels continguts i experiències aportats i compartits entre els participant.
 • Ens comprometem a no generar conflictes de competència entre les empreses participants.

Accés a l’Espai Plató

Poden accedir a l’Espai Plató totes aquelles persones que volen fer ús d’algun dels serveis de l’Espai Plató com els Grups Plató, Itineraris d’Experiència i/o Mentoring.

Per accedir-hi s’hauran d’acceptar aquests principis i acords que donen dret a uns avantatges gratuïts vinculats als serveis contractats.

Aquell Participant que voluntàriament col·labori amb els seu coneixement i experiència en l’Espai Plató, de manera estructurada en programes coordinats per l’equip professional de la Cambra de Terrassa, i amb la finalitat d’inspirar a altres participants, tindrà la condició de COL·LABORADOR, i l’empresa a la qual pertany, EMPRESA COL·LABORADORA.

La Cambra es reserva el dret de convidar a l’Espai Plató a persones expertes a les que considerarà Col·laboradors.

La vigència del codi de participació és d’un any des de la data de la finalització dels serveis contractats vinculats a l’Espai Plató.

Avantatges per a les Empreses Col·laboradores

Cambra Terrassa facilitarà a l’Empresa Col·laboradora:

 1. Visibilitat de la Marca (de l’empresa o del logo de l‘empresa) en les difusions de la Cambra: Cambranews / Notes de Premsa / Articles Bloc Cambra / Xarxes socials.
 2. Visibilitat de la Marca (de l’empresa o del logo de l‘empresa) en les Jornades de la Cambra / Premis Cambra / Altres actes.
 3. Segell “Empresa Col·laboradora Espai Plató”.
 4. Descomptes en Formació Continuada de l’oferta de la Cambra de Terrassa.
 5. Preus especials en serveis de l’Espai Plató.

Informació Confidencial

En relació a la Informació Confidencial que sigui proporcionada, garantim que serà considerada com a tal, i que els Participants Plató es comprometen a:

 • Tractar tota la Informació Confidencial com a estrictament privada i confidencial i prendre les mesures necessàries per preservar la seva confidencialitat.
 • No facilitar Informació Confidencial a terceres parts i no obtenir còpies de cap tipus d’Informació Confidencial sense prèvia autorització.

En l’Espai Plató donem la consideració d’Informació Confidencial a la informació de qualsevol naturalesa obtinguda pels Participants Plató de forma verbal, per escrit, en format informàtic o electrònic i/o en les converses mantingudes directament.

Interacció dels participants en l’Espai Plató

La comunicació i interacció respectuosa entre nosaltres ens ajuda a construir relacions col·laboratives de confiança com eina per l’assoliment del propòsit de l’Espai Plató, per això les nostres accions han de protegir la nostra imatge i reputació dins els paràmetres de la llei:

 • Utilitzar les normes de cortesia pròpies de qualsevol interacció social.
 • Publicar continguts i comentaris veraços i que no siguin ofensius.
 • Assegurar que la informació difosa no vulneri la propietat intel·lectual, la privacitat o altres drets d’empreses col·laboradores i participants.

 Gestió de conflictes

Per a les qüestions que poguessin suscitar-se o accions derivades de la prestació dels serveis i continguts de l’Espai Plató, i sobre la interpretació, aplicació, compliment o incompliment d’aquests Principis i acords, la Cambra Terrassa i el participant es regiran per la jurisdicció dels Jutjats de Terrassa.

Protecció de dades

T’informem que les teves dades personals seran tractades per la Cambra Oficial de Comerç, Indústria i Serveis de Terrassa com a Responsable del Tractament, amb la finalitat de donar-te d’alta com a participant i poder enviar informació dels serveis i/o activitats que organitzem, participem o col·laborem dins l’Espai Plató. No es preveu la cessió de dades a tercers excepte obligació legal. Podràs exercir els teus drets d’accés, rectificació o supressió, oposició, limitació del tractament i portabilitat, així com revocar el teu consentiment en qualsevol moment, mitjançant escrit juntament amb la teva acreditació d’identitat, dirigint-te a la següent adreça: protecciodades@cambraterrassa.org. Per a més informació consulta la nostra Política de Privacitat

Close Menu