Skip to main content

Esdeveniment

Presentació del Llibre Blanc del sector dels Despatxos Professionals

20 de febrer a la Sala d'Actes de la Cambra de Comerç de Terrassa

Formulari d'inscripció a la Presentació del Llibre Blanc del sector dels Despatxos Professionals

La Cambra de Comerç, Indústria i Serveis de Terrassa, en col·laboració amb SAGE, presenta el Llibre Blanc del sector dels Despatxos Professionals.

L’estudi, que està basat en les respostes de 30.000 assessories i despatxos,  permet definir quins són els principals reptes i oportunitats de futur d’aquest sector, com per exemple, la necessitat de la transformació digital.

 

Inscriu-t’hi de manera gratuïta mitjançant aquest formulari:


Les dades personals introduïdes en el formulari d’inscripció en la sessió informativa “Presentació del Llibre Blanc del sector despatxos professionals” formaran part del Registre d’Activitats del Tractament de titularitat de la Cambra Oficial de Comerç, Indústria i Serveis de Terrassa, i es tractaran amb la finalitat de gestionar la seva inscripció en l’esdeveniment i enviar-li comunicacions dels nostres serveis i/o activitats, i que vostè consenteix a que es cedeixin les dades a la resta d’entitats col·laboradores de l’esdeveniment amb les mateixes finalitats esmentades anteriorment. Podrà exercitar els drets d’accés, rectificació o supressió, oposició, limitació del tractament i portabilitat, així com revocar el seu consentiment en qualsevol moment, a través de la següent adreça de correu electrònic: protecciodades@cambraterrassa.org. Per a més informació relativa a com tractem les seves dades, consulti la nostra Política de Privacitat.

Programa:

9.15. Recepció dels participants

9.30. Presentació i benvinguda a càrrec de Ramon Talamàs, President de la Cambra de Terrassa.

9.40. Presentació del Llibre blanc del sector dels despatxos professionals a càrrec de Marc Rius, Senior Sales Manager de SAGE.

10.30. Torn de preguntes.

11.00. Cafè relacional

11.15. Final de la jornada.

*S’entregarà als assistents un exemplar complet amb les dades del Llibre Blanc del sector despatxos professionals.

 

Amb la col·laboració de:

Contacta amb nosaltres :
comunicacio@cambraterrassa.org

Close Menu