Skip to main content

Premis Cambra especial 135 anys

Premis Cambra: un referent a l’àmbit empresarial català.
Cada any, la Cambra reconeix la tasca de les empreses de la demarcació de Terrassa que han destacat especialment en un aspecte estratègic. Enguany, serà un acte sorprenent, en el que també es commemoraran els 135 anys de la institució

Els Premis Cambra, amb origen al 1977, són el reconeixement públic anual que la Cambra de Terrassa atorga a aquelles empreses, projectes de futur i persones que contribueixen a potenciar el desenvolupament social i econòmic de la demarcació.

Enguany, estaran adaptats a la situació actual causada per la COVID-19, serà un acte més curt però també més sorprenent.

Premis Cambra 2021 especial 135è aniversari

Amb motiu del 135è aniversari de la institució i amb la voluntat i esperança de poder recuperar una esperada normalitat, la Cambra Oficial de Comerç, Indústria i Serveis de Terrassa ha decidit reprendre enguany la cerimònia dels Premis Cambra. Un acte que es farà en un format diferent, tot respectat totes les mesures sanitàries de seguretat vigents davant la COVID-19.

Dimecres 30 de juny a les 19:00 hores
al Teatre-Auditori Sant Cugat

Av. del Pla del Vinyet, 48
08170 Sant Cugat del Vallès

Per commemorar aquest fet, l’acte acollirà l’estrena de l’obra de teatreHistòries de la Cambra. Una obra especialment escrita per a l’ocasió.

També es lliuraran dos reconeixements

Aquest any s’atorgaran aquests dos reconeixements que premiaran especials mereixements, qualitats i circumstàncies singulars de persones físiques i jurídiques que encaixin en els dues categories previstes:

  • Premi Cambra a la Millor resposta empresarial davant la COVID-19

Reconeixerà a aquella empresa o entitat de l’àmbit socioeconòmic que es consideri que ha sabut donar la millor resposta davant els reptes que està plantejant la pandèmia en qualsevol dels seus àmbits: posar a disposició de la societat diferents materials, fins la recerca, la prevenció de riscos, la implantació del teletreball, donatius, implicació directa del seu personal, etc.

  • Premi Cambra al Lideratge empresarial

Present històricament en altres edicions, distingirà la persona que hagi desenvolupat i contribuït al llarg de la seva vida, com a empresari o empresària, a projectar una empresa o grup empresarial a un nivell rellevant dins de la demarcació de la Cambra.

*La proposta de candidats la realitzaran els membres del Ple de la Cambra i serà el Comitè Executiu qui resoldrà els reconeixements.

*Degut a les actuals restriccions d’aforament motivades per la pandèmia de la COVID-19, aquest acte és amb aforament limitat i per invitació.

Estrena de l'obra de teatre

“Històries de la Cambra”

Equip artístic:
DRAMATÚRGIA: Sergi Pompermayer
DIRECCIÓ ARTÍSTICA: Miquel Gorriz
VESTUARI I CARACTERITZACIÓ: Nuria Llunell
INTERPRETACIÓ: David Olivares, Albert Ribalta, Jordi Figueras i Mireia Aixalà
AUDIOVISUAL: Guacamole
PRODUCCIÓ: Mola Produccions

Patrocinadors

Col·laboradors

Vols patrocinar els Premis Cambra?

Close Menu