Skip to main content

POTENCIALITATS DE LA DIGITALITZACIÓ EN TOTS ELS SECTORS EMPRESARIALS


Ramon Talamàs i Jofresa, President

Terrassa, 5 de febrer de 2020. Aquest matí he tingut l’oportunitat de fer una petita presentació a la Jornada ProACCIÓ 4.0. En la mateixa he destacat la presència i promoció en un mateix acte de la Directora General d’Indústria Sra. Matilde Villarroya, qui ha liderat l’acte, les patronals CECOT i PIMEC, nosaltres com a Cambra i el LEITAT, quines instal·lacions han acollit l’acte.

Tots junts, amb la voluntat de sensibilitzar al teixit socioeconòmic de la nostra demarcació en la necessitat de no perdre el temps en iniciar una anàlisi del model de negoci de cada empresa, i fer-ho sota el prisma de les aplicacions i potencialitats que la digitalització pot representar. La dinàmica dels mercats en tots els sectors presentarà, més d’hora que tard, un nou salt disruptiu per aquestes noves potencialitats i serà, o ja és, molt diferent haver-se anticipat que seguir-ho a destemps, situació aquesta què pot comportar la desaparició de moltes empreses en benefici de noves iniciatives que de ben segur cobriran les demandes del mercat.

Sempre és convenient acompanyar la part teòrica i metodològica, ben exposada pel coordinador del programa 4.0 d’ACCIÓ Sr. Carles Miranda, amb exemples pràctics. Així avui, responsables de les companyies IMC TOYS, FLUIDRA i el mateix LEITAT ens han explicat diferents aplicacions a diferents parts de la seva cadena de negoci, que han representat beneficis en la seva estratègia empresarial.

Close Menu