Skip to main content

La teva empresa ha dut a terme recentment un esforç per impulsar la seva activitat d’internacionalització?

Ha focalitzat la seva estratègia en desenvolupar projectes singulars d’impacte social, mediambiental i econòmic per millorar tant l’entorn intern com l’extern, buscant la satisfacció dels clients, resultats en les persones i en la societat?

Ha desenvolupat projectes de prevenció de riscos laborals, actuacions destinades a promoure la salut entre els treballadors o s’ha plantejat reptes de futur mitjançant l’aplicació d’accions correctores i preventives amb la finalitat de controlar els riscos detectats?

Heu mantingut una trajectòria estretament lligada a l’impuls de la innovació, la recerca i el desenvolupament dins la teva organització?

La teva empresa pertany al sector comercial i de serveis i ha desenvolupat estratègies innovadores de comercialització en els seus productes o serveis?

Els Premis Cambra 2019, el teu moment empresarial

Un any més, els Premis Cambra reconeixeran la tasca de dotze empreses de la demarcació de la Cambra de Comerç de Terrassa que hagin destacat especialment en un aspecte estratègic de l’àmbit empresarial relacionat amb les sis categories dels premis:

 • La Trajectòria Internacional Consolidada
 • La Iniciació a la Internacionalització
 • La Millora Continua, la Sostenibilitat i l’Eficiència Energètica
 • L’Empresa Saludable
 • L’Impuls de la Innovació, la Recerca i el Desenvolupament
 • La Millor Iniciativa Comercial i de Serveis

Però, què pot aconseguir la teva empresa amb un Premi Cambra? Què implica guanyar aquest guardó?

 • El reconeixement a l’esforç i els mèrits de l’empresa: els Premis Cambra impliquen el reconeixement públic de la tasca de les empreses, a través de múltiples canals, a la seva contribució en el desenvolupament social i econòmic de la demarcació.
 • Impacte: aconseguiràs un impacte de continuïtat en els mitjans de comunicació, en les diferents fases dels Premis.
 • Notorietat de marca: la teva marca serà protagonista d’un esdeveniment que compta amb més de 40 anys d’història i que reuneix, cada any, a més de 500 persones de l’àmbit empresarial i institucional.
 • Reconeixement de les bones pràctiques dutes a terme en la gestió de l’empresa: guanyar el guardó dels Premis Cambra pot suposar per a les empreses un exercici de visualització del que s’ha assolit i del que és bo compartir internament i amb l’entorn de l’empresa. D’altra banda, suposa també un reconeixement a la tasca dels equips interns de treball que formen part de l’organització.
 • Networking: els Premis Cambra esdevenen un espai de trobada d’empresaris, així com de representants del món econòmic, social i polític. L’acte comença amb la cerimònia d’entrega dels premis a les empreses candidates guanyadores i finalitza amb un sopar relacional. Assistint a l’acte podràs viure de primera mà la nit dels Premis Cambra i coneixeràs la resta dels projectes guanyadors.
 • Avantatge competitiva i valor afegit: guanyar un dels guardons dels Premis Cambra suposa haver superat un rigorós procés de votació, realitzat per un jurat format per persones de
  prestigi directament vinculades al món institucional, polític, empresarial i periodístic.

Ahir, la institució va donar el tret de sortida als Premis Cambra que, enguany, estrenen un nou lema: “El teu moment empresarial”. Vols optar a un dels guardons?

Presenta la teva candidatura abans del 29 d’abril de 2019.

 

Per a més informació sobre els premis, conèixer les bases de la convocatòria o accedir als formularis de participació, accedeix a:

www.premiscambra.com

Close Menu