Skip to main content

En el marc de la formació de directius

NOVES EDICIONS DE L’EXECUTIVE TRAINING PLATÓ DE LA CAMBRA DE TERRASSA A PARTIR DE SETEMBRE

Noves edicions de l’Executive Training Plató de la Cambra de Terrassa a partir de setembre

Un total de 21 directius i directives participen en el grup Plató Pimes, que el setembre iniciarà la sisena edició, i el grup Plató Industrial, que ha iniciat la quarta edició dins d’aquest mes de juliol

 El programa de formació de directius té previst posar en marxa dos nous grups Plató –gestió de persones i innovació disruptiva- entre finals d’any i principis de 2019 

La valoració positiva i l’alta confiança i fidelitat mostrada pels directius participants consoliden l’Executive Training Plató com a programa de referència en l’àmbit de la cooperació empresarial i l’intercanvi de pràctiques directives en l’àmbit de la gestió i transferència de coneixement

Terrassa, 30 de juliol de 2018. Els dos grups en actiu del programa Executive Training Plató de la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis de Terrassa tanquen el mes de juliol amb l’impuls de noves edicions. Concretament el grup Plató Industrial, format per directius d’empreses industrials, ha iniciat la quarta edició i el grup Plató Pimes, en el que hi participen directius de petites i mitjanes empreses industrials i de serveis, ha tancat la cinquena edició dins d’aquest mes i el proper setembre s’iniciarà la sisena. El programa per a la formació de directius està orientat a millorar les capacitats i habilitats directives dels participants i resoldre els problemes de gestió mitjançant l’intercanvi d’experiències i l’anàlisi conjunta de casos que es troben en la seva gestió diària.

Una sessió de teambuilding celebrada l’11 de juliol va donar el tret de sortida de la quarta edició del grup Plató Industrial, integrat per un grup reduït d’uns 10 directius d’empreses del sector industrial. Es tracta d’una sessió de treball en la qual els directius participants dissenyen el contingut del programa de treball ad-hoc i fixen el calendari de sessions que desenvoluparan al llarg d’aproximadament 10 mesos de durada del programa. En el transcurs d’aquesta sessió de teambuilding, els directius van analitzar aspectes i temes de l’entorn de la gestió empresarial per concretar el seu programa de treball, el contingut del qual, la planificació i el calendari són adaptats als objectius definits pels propis participants. Per a la propera edició, els directius van valorar temes orientats especialment a la gestió dels canvis generacionals, la gestió en temps de crisi, l’estil de lideratge i posicionament personal, la intel·ligència artificial i les seves aplicacions a l’empresa, l’ús de les xarxes socials dins de l’empresa, l’anàlisi de models en la presa de decisions dins de les organitzacions i la gestió de les energies renovables.

Per altra part, una trobada dels directius participants en el grup Plató Pimes celebrada el 20 de juliol ha tancat la cinquena edició del programa amb la participació d’un total de 12 directius. Aquest grup tindrà continuïtat amb una sisena edició que s’iniciarà el proper mes de setembre, moment en el qual la Cambra de Terrassa té previst continuar treballant per posar en marxa dos nous grups dins del programa Executive Training Plató, un orientat a la gestió de persones i un altre sobre innovació disruptiva, que es desenvoluparan al llarg de l’any 2019.

L’Executive Training Plató és un sistema pioner de formació de directius basat en l’intercanvi d’experiències i pràctiques directives que ha estat impulsat per primera vegada a Espanya per la Cambra de Terrassa a través d’un programa europeu de Transfer of Innovation. El primer grup Plató es va iniciar el juliol de 2013 i els participants han concorregut en les cinc edicions que s’han desenvolupat fins ara.

Innovadora metodologia: màxima adaptació a les necessitats i expectatives que els directius participants prioritzen 

Per a cada grup de l’Executive Training Plató, cada edició està formada per un grup d’empresaris de sectors diferents i no competidors i s’inicia amb una trobada de teambuilding, durant la qual els participants dissenyen el contingut del programa de treball ad-hoc i fixen el calendari de sessions que desenvoluparan al llarg dels aproximadament deu mesos de durada. En el marc de trobades que se celebren una vegada cada mes, els empresaris comparteixen solucions i experiències que ells mateixos han proposat en relació a temes de gestió que han valorat d’especial interès i d’acord amb els seus objectius.

L’Executive Training Plató és una metodologia innovadora que busca la màxima adaptació a les necessitats i expectatives que els directius participants prioritzen per obtenir informació i coneixement en relació als temes d’interès de la gestió empresarial, i per això són els propis directius els que decideixen qui hi participa, què és tracta, quan es duu a terme, com es fa i on té lloc cada sessió.

Descarregar PDF.

Close Menu