Skip to main content

Montse Llimós, àmbit Promoció Internacional

 

Experta en comerç internacional i dedicada a acompanyar les empreses en el seu procés d’internacionalització des de fa 10 anys. En els meus anys inicials a la Cambra de Terrassa en l’àmbit de tramitacions em van donar la possibilitat de conèixer més a fons la burocràcia que hi ha darrera tot procés d’exportació.

Haver treballat anteriorment en empreses privades m’ha donat una visió més àmplia de l’empresa i les seves necessitats.

Soc tècnica en Activitats Turístiques i els coneixements adquirits m’han permès integrar aptituds per a poder entrar en aquest món tan apassionant d’acompanyar l’empresa en el seu procés d’internacionalització i celebrar els seus èxits. Ajudar al client és el que més satisfacció em dona.

 

Com em definiria?

Curiosa, resolutiva, responsable, extrovertida, aventurera… Una amant de la muntanya, en totes les seves formes i colors. La meva passió és l’esquí i m’encanta perdre’m per la muntanya i respirar-la.

 

659 376 554
mllimos@cambraterrassa.org
LinkedIn

Close Menu