Skip to main content

Missions comercials

Cercant noves oportunitats de negoci arreu.
A la Cambra de Terrassa sabem la importància que tenen les missions comercials per expandir el teu negoci més enllà de les nostres fronteres. Per això t'acompanyem a buscar noves oportunitats.
Agenda de missions comercials

Missions comercials de la Cambra

Les missions comercials directes són viatges de negocis, a un o més mercats, en els que, generalment, hi participen un conjunt d’empreses a les qui acompanya un tècnic de la Cambra.

Són una eina de promoció comercial molt utilitzada per les empreses i són molt efectives a l’hora de trobar nous clients en mercats de dificultós accés on, l’empresa per sí mateixa, hauria d’invertir un cost de dedicació molt elevat per fer la cerca de possibles contactes.

A la Cambra de Terrassa, disposem de col·laboradors externs a tots els mercats, amb un ampli coneixement del potencial de cada sector, del seu millor canal d’entrada i amb una dilatada experiència en la recerca de contactes i d’organització d’agendes de negoci. Un tècnic de la Cambra us acompanya durant el viatge i us assistim en tota l’organització i la logística de la mateixa, assegurant-nos que no tingueu cap dificultat en trobar transport, en contractar un intèrpret i en arribar a les entrevistes establertes (a les que us acompanyem, si així ho desitgeu). També us organitzem el viatge, els trasllats i el visat (si ho requereix el país), perquè, en definitiva, la nostra tasca és assistir-vos durant tot el procés de la missió.

A més, les missions comercials de la Cambra de Terrassa són de caràcter multisectorial i són una excel·lent eina de trobada amb altres empreses participants, el que afavoreix l’intercanvi de coneixement i el networking.

Previ a la participació de la vostra empresa en una missió comercial, i després que ens hagueu mostrat el vostre interès, farem una primera valoració del potencial dels vostres productes o serveis en el país a prospectar. Si la valoració és positiva, caldrà que ens empleneu un formulari d’inscripció amb la informació sol·licitada, el què ens ajudarà a fer la cerca de possibles clients. Un cop feta la cerca, haureu de valorar quins són els que més s’adapten al vostre perfil i seran aquests als qui contactarem i amb qui començarem a organitzar-vos les reunions. Estarem en coordinació permanent amb vosaltres i us anirem informant, en tot moment, de l’estat de treball de l’agenda que us farem arribar en els dies previs al viatge.

El nostre interès no rau, només, en organitzar-vos una bona agenda, sinó en aconseguir que obtingueu informació valuosa del mercat que prospecteu i els coneixements necessaris per a poder vendre-hi els vostres productes o serveis.

CONSULTA LES MISSIONS COMERCIALS DE LA CAMBRA DE TERRASSA PER AL 2020

Pla D'acció Internacional De Catalunya 2020

El Consell General de Cambres de Comerç de Catalunya impulsa cada any la internacionalització de l’empresa catalana amb el suport d’ACCIÓ. Enguany, presenta el Pla d’acció internacional de les Cambres Catalanes per a l’any 2020 (PAI 20), que constitueix un impuls decidit per a la internacionalització operativa i estratègica de les empreses. Aquest pla, que es presenta a continuació ha estat fruit de l’estreta col·laboració cameral i institucional.

CONSULTA LES MISSIONS COMERCIALS DE TOTES LES CAMBRES DE CATALUNYA PER AL 2020

Visita la web PAI Cambres.

Contacta amb:
Iolanda Pujol ipujol@cambraterrassa.org
Montse Llimós mllimos@cambraterrassa.org

Close Menu