Skip to main content

L’acte de lliurament se celebrarà el dia 11 de juliol a Matadepera

 

Malltex SA, Circutor SAU, i Creaciones de Velours Industriales SA, empreses guanyadores dels Premis Cambra 2024 a la Internacionalització, Innovació i Sostenibilitat


Les companyies aspirants poden fer efectiva la sol·licitud a través de la web

 

Terrassa, 10 de maig 2024Malltex SA (Terrassa), Circutor SAU (Viladecavalls), i Creaciones de Velours Industriales SA Crevin (Terrassa) han estat les companyies guanyadores dels Premis Cambra 2024 en les categories a la Internacionalització, Innovació i Sostenibilitat respectivament, distincions que es lliuraran el pròxim 11 de juliol a Matadepera. A la present convocatòria dels Premis Cambra hi han concorregut 26 candidatures. El jurat, presidit pel secretari d’Empresa i Competitivitat de la Generalitat de Catalunya i el vicepresident primer de la Cambra de Comerç de Terrassa, Srs. Albert Castellanos i Emili Pablos, respectivament, s’ha reunit aquest matí a la seu de la Cambra de Comerç de Terrassa.

Pròximament, es donaran a conèixer el Premi Cambra a la Trajectòria Empresarial, així com els finalistes a la categoria a la Millor Iniciativa Emprenedora. Cal recordar que el projecte guanyador en aquesta categoria es tria in situ per votació telemàtica dels assistents el mateix dia de la celebració dels Premis Cambra.

Malltex SA., Premi Cambra 2024 a la Internacionalització
Firma terrassenca creada l’any 1927 dedicada a la confecció de roba de ballet i patinatge. Aquesta companyia tèxtil té una llarga experiència en exportació i, actualment, els seus principals destins són Alemanya, Regne Unit, França, Suècia, Dinamarca, Suïssa, Xina, Corea, Estats Units, Canadà i Japó.
Més informació

Circutor SAU, Premi Cambra 2024 a la Innovació
La companyia de Viladecavalls, Circutor SAU, fundada l’any 1974, està dedicada al disseny, fabricació i comercialització de productes per a l’eficiència energètica. Circutor compta específicament en l’àmbit de la recerca, l’organització i el desenvolupament amb de 53 enginyers dividits en les àrees de desenvolupament mecànic, electrònica de potència, hardware, firmware, cloud i apps.
Amb una trajectòria de 50 anys dedicada a la innovació, l’empresa ha consolidat un know-how molt important en tot l’equip de desenvolupament.
Disposa d’un laboratori equipat en metrologia i en equips per realitzar tots els tests normatius, cosa que els permet, ja durant el desenvolupament, adequar els dissenys a l’àmplia normativa present a tots els països.
Més informació

Creaciones de Velours Industriales SA, Premi Cambra 2024 a la Sostenibilitat
Aquesta empresa tèxtil terrassenca, fundada l’any 1976, està especialitzada en el disseny i producció de teixits per a entapissar mobiliari. L’estratègia en sostenibilitat de la firma abasta tant la fabricació com l’elecció de materials per a minimitzar l’impacte en l’entorn i contribuir positivament al canvi climàtic. Entre les moltes mesures de l’empresa orientades a la sostenibilitat estan la reutilització de residus tèxtils (econòmica circular), el reciclatge de residus tèxtils per a fabricar forros o l’aprofitament de restes d’estoc per l’elaboració de nous productes, entre moltes altres.
Més informació

Composició del Jurat del Premis Cambra 2024 _________________________________________
El jurat, reunit aquest matí a la seu de la corporació terrassenca, ha estat integrat per:

Copresidència:
Sr. Albert Castellanos, secretari d’Empresa i Competitivitat del Departament d’Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya, i el Sr. Emili Pablos, vicepresident primer de la Cambra de Comerç Terrassa.

Vocals:
Sr. Jordi Mercader, regidor de Promoció Econòmica i Comerç de l’Ajuntament de Matadepera; Sr. Jaume Gázquez i Sra. Marta Galí, ambdós membres del Comitè Executiu de la Cambra de Comerç de Terrassa; Sra. Elisenda Vallejo, redactora en Cap de la Secció d’Economia de La Vanguardia; i, Sr. Joaquim Badrinas, gerent de FINSA JOB GROUP.

Secretària:
Sra. Susanna Patiño, secretària general de la Cambra de Comerç de Terrassa.

Close Menu