Skip to main content

Lucía Carmona – àmbit de formació empresarial

 

Soc pedagoga i acumulo més de vint anys en l’àmbit de la formació empresarial.
El contacte diari amb les empreses m’ha permès conèixer les seves necessitats de creixement i la importància de la formació per fer-ho possible. Per això, dissenyar programes formatius que aportin solucions a les empreses, a més de creixement personal i professional a les persones que en formen part, o que en formaran part en un futur, és la meva gran satisfacció.

Com soc?
Compromesa i rigorosa, m’agrada llegir la lletra petita i treballar en equip.
Soc una persona que fàcilment s’engresca en nous projectes i lluita per aconseguir-los.
M’agrada la música, ballar i m’encanten els esports… fem un pàdel?

lcarmona@cambraterrassa.org

LinkedIn

 

Close Menu