Skip to main content

Les empreses ja poden presentar digitalment la documentació exigible per a les seves exportacions a les duanes de control de la majoria de països

Cada vegada més, Ambaixades, Duanes i altres organismes de l’Administració, van adaptant la seva manera de treballar a un entorn cada cop més digitalitzat, amb la finalitat d’estalviar costos i agilitzar els temps de dedicació en cada gestió.

Aquest canvi d’actitud, organitzatiu i de processos de treball aporta un canvi substancial en totes les legalitzacions de documents per a l’exportació, que ha vingut per quedar-se, amb la finalitat d’optimitzar les tramitacions necessàries per a l’agilització i el creixement internacional de les empreses.

Presentar digitalment la documentació per a les exportacions, per estalviar costos i agilitzar els temps de dedicació en cada gestió

Per portar a bon port aquesta transformació digital, cal un canvi d’actitud per part de les persones implicades, la col·laboració de tota l’organització i una nova implantació dels processos de treball.

També serà necessari l’actualització d’equips informàtics que responguin al canvi tecnològic que es vol adoptar i, només d’aquesta manera, consolidarem una nova manera de treballar més estalviadora amb els recursos, respectuosa amb el medi ambient, i amb més eficiència i interconnectada que mai.

Quins són els beneficis per a l’empresa?

Aquest servei és + àgil + econòmic + eficient

Estalvia temps, gestionant els teus tràmits des de la vostra oficina i realitzant els enviaments de la documentació a destí a l’instant (telemàticament), amb la comoditat de tenir la documentació sempre a la vostra disposició.

Estalvia costos de paper, impressió i missatgeria. Aquest servei ofereix un preu únic de tramitació.

Guanya eficiència amb un canal digital que respecta el medi ambient, és segur gràcies a la signatura digital i el CSV que incorpora i permet la consulta de manera telemàtica des de qualsevol indret del món i amb total garantia.

Com et podem ajudar en la digitalització dels teus documents per a l’exportació?

A la Cambra de Terrassa estem impulsant des de fa temps aquest canvi de paradigma, i ja hem adaptat la major part de les tramitacions per a l’exportació amb la nova plataforma digitaleTramites”, per a la tramitació i legalització de Certificats d’Origen i tota mena de documents comercials. De manera que totes les empreses trobin una resposta tecnològica d’acord amb els canvis que s’estan produint, amb els avantatges i oportunitats que aquest fet representa.

L’equip de la Cambra donarà el suport necessari per facilitar-vos la implementació del nou procés i us ajudarà a resoldre les consultes dels continguts en els documents d’exportació.

Pots trobar més informació AQUÍ

Contacta amb nosaltres per saber-ne més!

 

Nerea Martínez
Tècnic de l’àmbit de gestió documental internacional
nmartinez@cambraterrassa.org
93 733 98 33
Linkedin

Close Menu