Skip to main content

LES EMPRESES DE LA DEMARCACIÓ DE LA CAMBRA DE TERRASSA JA ES PODEN PRESENTAR ALS PREMIS CAMBRA 2022

Les empreses podran presentar la seva candidatura en 3 categories diferents: Internacionalització, Sostenibilitat i Innovació

El lliurament de les candidatures es pot fer íntegrament a través de la web dels Premis Cambra, mitjançant aquest formulari 

El termini per presentar les candidatures finalitza el 10 de maig de 2022

Terrassa, 7 d’abril de 2022. Tret de sortida a una nova edició dels Premis Cambra, que enguany se celebraran al Teatre La Passió d’Olesa de Montserrat, en un dels esdeveniments empresarials emblemàtics del territori. Any rere any, la Cambra de Terrassa reconeix públicament les empreses que han desenvolupat un projecte rellevant o han assolit diferents reptes d’interès.

Les categories obertes al públic en aquesta edició són les següents: Internacionalització; Sostenibilitat; i Innovació. Així, la Cambra de Terrassa obre avui formalment el període de presentació de candidatures per optar al Premi Cambra en aquestes tres categories. Poden optar al guardó les empreses amb seu social o activitat en un dels municipis que conformen la demarcació de la Cambra de Terrassa (Castellbisbal, Gallifa, Matadepera, Olesa de Montserrat, Rellinars, Rubí, Sant Cugat del Vallès, Sant Llorenç Savall, Terrassa, Ullastrell, Vacarisses i Viladecavalls).

Les empreses podran presentar les seves candidatures, fins el 10 de maig, mitjançant un formulari via online, al lloc web dels Premis Cambra, en aquest enllaç, en el que també podran descarregar les bases de participació.

Premis Cambra 2022: les tres categories obertes a la participació: Internacionalització, Sostenibilitat i Innovació

En aquesta nova edició dels Premis Cambra 2022 hi ha 3 categories obertes a la participació de les empreses de la demarcació: Internacionalització, Empresa Sostenible i Innovació.

El Premi Cambra a la Internacionalització distingirà aquella empresa de la demarcació que hagi expansionat de forma sostinguda a la seva activitat internacional, amb una trajectòria creixent i assolint una posició internacional consolidada.

Per la seva part, el Premi Cambra a la Sostenibilitat guardonarà aquella empresa que hagi desenvolupat actuacions destacables per garantir la sostenibilitat de l’empresa i la seva contribució als Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) i a l’Agenda 2030, amb polítiques que afavoreixin i tinguin en compte factors mediambientals, econòmics i socials.

Finalment, el Premi Cambra a la Innovació distingirà l’empresa que hagi tingut una trajectòria estretament lligada a l’impuls de la innovació, la recerca i el desenvolupament aplicada als seus productes i processos.

Un jurat multidisciplinari decidirà les empreses guanyadores dels Premis Cambra

Un cop finalitzat el termini de recepció de candidatures, es constituirà un jurat multidisciplinari, format per representants de la Generalitat de Catalunya i dels ajuntaments de la demarcació, membres dels òrgans de govern de la Cambra, guardonats en anteriors edicions dels Premis Cambra, representants dels patrocinadors i representants dels mitjans de comunicació. Aquest jurat serà el que decideixi quines són les candidatures més meritòries en cadascuna de les categories.

Premi Cambra al Lideratge Empresarial

A més de les tres categories obertes a la participació, també s’atorgarà el Premi Cambra al Lideratge Empresarial, que atorguen els òrgans de govern de la Cambra i que reconeixerà la trajectòria i el lideratge d’un empresari o empresària de la demarcació de la Cambra de Terrassa.

Els Premis Cambra 2022 es lliuraran a Olesa de Montserrat, en un esdeveniment que combinarà espectacle i lliurament de guardons

Per primer cop a la història dels guardons, l’acte de lliurament dels Premis Cambra 2022 tindrà lloc a Olesa de Montserrat, en concret al Teatre La Passió d’Olesa, el dijous 14 de juliol. Seguint la línia de l’anterior edició dels Premis Cambra, l’esdeveniment combinarà un espectacle, en el qual es reivindicarà la necessitat que es finalitzi la B-40 com a infraestructura cabdal per al territori, amb el lliurament de guardons.

Descarregar la notícia

 

Contacte per a declaracions:

Albert Moreno, Comunicació Cambra de Terrassa: Telèfon: 678 754 207 – amoreno@cambraterrassa.org

Close Menu