Skip to main content

LES CAMBRES POSEN A LA DISPOSICIÓ DE FABRICANTS I DISTRIBUÏDORS UNA MASCARETA PER PROTEGIR, ULLS, NAS I BOCA

Barcelona, 3 de maig de 2020.– Les cambres de comerç de Catalunya posen a disposició de fabricants i distribuïdors una mascareta higiènica per ús massiu, dissenyada i produïda a Catalunya. La mascareta, que s’ha creat com a barrera efectiva per evitar contagi via fluids, protegeix ulls, nas i boca, especialment davant actes reflexes.

Degut a la baixa disponibilitat de plàstic al mercat, s’han dissenyat fins a quatre versions diferents per poder utilitzar en base a la demanda i les necessitats. Hi ha una versió 100% plàstic (PET o policarbonat) destinada a col·lectius específics (sordmuts, logopedes, mestres d’infantil, llocs de treball de seguretat,…) i s’han previst tres versions més, de cartró i visor de plàstic. La part de cartró s’ha de llençar a diari i hi ha un visor de plàstic que es pot reutilitzar (en aquest cas s’ha de rentar a diari amb aigua i sabó intensament).

La Covid-19 ha posat de manifest la dificultat de compaginar la protecció, personal i social, davant la malaltia i el desenvolupament d’activitats que fins ara eren considerades naturals i innòcues com anar a treballar a indústries, magatzems o oficines, a comprar, passejar, visitar museus, anar al cinema o al teatre o fer una escapada a altres paisatges o entorns. La MaskCat s’ha dissenyat per cobrir aquesta necessitat i poder conviure amb la Covid-19 amb la màxima seguretat en entorns no hospitalaris.

Des del Consell de Cambres es recomana un preu màxim de venda, que segons els models, podria ser d’entre 0,6 i 2 euros, preu que es podria reduir amb una distribució massiva.

Per estar del tot protegit, la recomanació és dur-la posada tot el dia, excepte per menjar i beure, i rentar-se bé les mans cada cop que es treu la mascareta, sent conscient que quan te la treus estàs desprotegit.

Per a més informació contacteu amb:

Carles Giner, Coordinador d’Assessorament i Desenvolupament Empresarial
E-mail: cginer@cambraterrassa.org

Descarregar la notícia

Close Menu