Skip to main content

LES CAMBRES DE MANRESA, SABADELL I TERRASSA ES REUNEIXEN AMB LA CECOT I FEMVALLÈS PER TRACTAR LES INFRAESTRUCTURES I CONNEXIONS DEL BAGES I EL VALLÈS

Les cambres valoren positivament la recent coordinació entre els consistoris de Sabadell i Terrassa però demanen que es consulti a les entitats socioeconòmiques

Anuncien que a setembre faran pública una proposta consensuada sobre els principals eixos de connectivitat

Terrassa, 31 de juliol de 2020. Dimarts d’aquesta setmana es van reunir les Cambres de Comerç de Terrassa, Sabadell i Manresa amb la patronal Cecot i la plataforma FEMVallès. La reunió va comptar amb la presència dels presidents de cada entitat així com de directius i tècnics.

La trobada va coincidir amb la notícia de la recent reunió entre l’Alcaldessa de Sabadell i l’Alcalde de Terrassa, de la qual i segons el publicat en premsa n’ha sorgit un consens sobre algunes infraestructures territorials.

Tot valorant la bona i necessària sintonia entre els Consistoris de Sabadell i Terrassa, en la reunió es va manifestar la contrarietat per la manca de consens amb les entitats que representen el teixit econòmic i social de la comarca. FEMVallès considera que una bona part dels recurrents retards en el disseny d’infraestructures, alguna de les quals porta ja més de mig segle de propostes (sic), deriva d’aquests anuncis puntuals sense un mínim consens, tampoc amb el Consell Comarcal.

L’entitat vallesana argumenta que elements com la B40 o la connexió amb Barcelona no es poden resoldre sense la unitat que es requereix i tenint en compte estudis tècnics de rigor.

En la reunió el Sr. Manel Larrosa va presentar un estudi sobre el conjunt d’infraestructures de comunicació i els dèficits en l’estoc de capital d’infraestructures a Catalunya i en comparació a altres Comunitats Autònomes i regions europees.

Seguin el motiu principal de la trobada, les entitats reunides van elaborar un programa de treball per concretar en les pròximes setmanes una proposta consensuada i integral sobre les infraestructures necessàries donades les actuals i futures necessitats en mobilitat i sostenibilitat.

Sobre FEMvallès

La plataforma FEMvallès és una iniciativa promoguda per Cecot, Consell Intersectorial d’Empresaris – CIESC, Unió Empresarial Intersectorial Cercle d’Empresaris (UEI) i Via Vallès.

A més a més han subscrit la seva adhesió a la plataforma: Associació d’Empresaris de Castellbisbal, Baricentro, Cambra de Terrassa, CCOO Vallès Occidental i la Catalunya Central, CCOO Vallès Oriental, Maresme i Osona, Cerdanyola Empresarial, Circuit de Barcelona-Catalunya, Col·legi d’Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers de Barcelona (delegacions del Vallès Oriental i Occidental), Col·legi d’Arquitectes de Catalunya (Delegació del Vallès), Col·legi d’Enginyers Industrials de Catalunya (Delegació del Vallès), Sant Cugat Empresarial, Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i UGT Vallès Oriental i Vallès Occidental.

Podeu trobar totes les seves propostes a femvalles.cat

Descarregar la notícia

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Close Menu