Skip to main content

L’ECONOMISTA I RECTOR DE LA UNIVERSITAT POMPEU FABRA, ORIOL AMAT, ANALITZA ELS ACTUALS REPTES ECONÒMICS I EL SEU IMPACTE A L’EMPRESA A LA SESSIÓ DEL GRUP PLATÓ INDUSTRIAL DE LA CAMBRA DE TERRASSA

En el marc del Grup Plató Industrial de la Cambra de Terrassa

Terrassa, 6 d’octubre de 2022. Aquest matí, el prestigiós economista i rector de la Universitat Pompeu Fabra, Oriol Amat, ha participat al Grup Plató Industrial que organitza la Cambra de Terrassa amb una intervenció sobre els actuals reptes econòmics i el seu impacte a l’empresa.

 

Així, el rector de la UPF i també Catedràtic d’Economia Financera i Comptabilitat de la universitat ha pogut incidir en les noves tendències i reptes econòmics als quals fan front les empreses en l’actualitat, tot fomentat un debat en grup amb els empresaris i les empresàries participants en el Grup Plató Industrial. Oriol Amat ha posat en relleu el paper de la universitat en la recerca i la innovació oberta i la importància que aquesta sigui d’aplicació directa posterior al teixit socioeconòmic i per aconseguir més competitivitat empresarial. A més, ha tractat els diferents cicles de l’economia, la 4a Revolució Industrial i com incideix en la innovació de processos en les empreses i en els diferents perfils professionals que es requereixen.

En declaracions prèvies, Oriol Amat ha resumit la seva intervenció al Grup Plató Industrial i s’ha mostrat optimista respecte a la marxa de l’economia: feu clic aquí per escoltar i/o descarregar l’arxiu sonor de la 1a declaració d’Oriol Amat.

Oriol Amat, que ha estat rebut per Ramon Talamàs, president de la Cambra de Terrassa, ha signat el Llibre d’Honor de la Cambra abans d’iniciar la sessió.

Els Grups Plató de la Cambra de Terrassa

Els Grups Plató de la Cambra de Terrassa són trobades exclusives entre empresaris/àries i directius/ives en les quals es fomenta compartir experiències, coneixements pràctics i solucions que aporten valor en el dia a dia de la gestió del negoci.

En aquest sentit, la combinació de l’intercanvi de coneixement, el debat entre participants, les experiències de gestió real del dia a dia del negoci i la visió innovadora d’aquest programa generen un espai de treball de col·laboració que esdevé un èxit i que ja porta 8 anys en marxa.

Es configuren grups d’entre 10 i 15 empresaris, empresàries, directius i directives que treballen conjuntament per enriquir les seves pròpies decisions i trobar solucions als reptes que es generen, enfortint les habilitats de lideratge i contribuint així a portar l’organització a un nivell superior.

Per la seva part, Oriol Amat ha valorat positivament la iniciativa dels Grups Plató de la Cambra de Terrassa: “És una oportunitat per aprendre de la gent que està a primera línia, una cosa és la teoria i l’anàlisi macro que fem des de la universitat i l’altra cosa és la realitat dels empresaris que estan a la trinxera, batallant el dia a dia”. Feu clic aquí per escoltar i/o descarregar l’arxiu sonor de la 2a declaració d’Oriol Amat.

Actualment, la Cambra de Terrassa té Grups Plató de 4 àmbits diferents: Grup Plató Gerencial, Grup Plató Industrial, Grup Plató Internacional i Grup Plató Recursos Humans.

Close Menu