Skip to main content

LA UE I SINGAPUR SIGNEN UNA ASSOCIACIÓ DIGITAL

 

Neix una nova Associació Digital entre la UE i Singapur, per tal de reforçar la seva cooperació com a socis estratègics.

Segons el Comissari d’Interior de la UE, Thierry Breton, es pretén enfortir la cooperació entre la UE i Singapur en la tecnologia digital. Aquest acord implica la signatura per part de Singapur dels Principis de Comerç Digital, que cerquen facilitar el flux de béns i serveis en l’economia digital i protegir la privacitat.

Així mateix, s’acorda treballar conjuntament en sectors tan sensibles com són els semiconductors, les transferències de dades segures i fiables, promoure el comerç digital, les habilitats digitals, confiança digital, estàndards de seguretat i la transformació digital de les empreses.

Tot plegat un nou clar exemple de l’estratègia Indo-Pacífic de la UE.

Promoure regulacions en el camp de la IA, incentivar el comerç digital, factura electrònica, pagaments electrònics les inversions en infraestructures digitals, les transferències de dades d’acord amb les normes de Protecció de dades, són exemples dels àmbits que es volen treballar.

 

Per a més informació contactar amb:

Assessoria jurídica internacional de la Cambra de Comerç de Terrassa
ajuridica@cambraterrassa.orgdgonzalez@cambraterrassa.com

 

 

 

Close Menu