Skip to main content

En l’acte de lliurament dels Premis Cambra, que tindrà lloc el 14 de juliol al Teatre de la Passió d’Olesa de Montserrat, sota el lema “La real Passió d’Olesa. La B40”

LA REIVINDICACIÓ DE LA B-40 I ELS PREMIS CAMBRA, UN BINOMI CLAU PER PROJECTAR ELS VALORS DE LA CAMBRA

El Secretari General d’Infraestructures del Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana, Sr. Xavier Flores i  el Secretari General del Departament de Vicepresidència i de Polítiques Digitals i Territori de la Generalitat de Catalunya, Sr. Ricard Font, participaran activament en l’acte.

Terrassa, 24 de maig de 2022. L’acte de lliurament dels Premis Cambra 2022, que organitza la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis de Terrassa, té com a repte combinar tres elements clau dels valors que aporta l’entitat: el reconeixement als mèrits empresarials en diferents facetes, la creació d’un espai relacional per al teixit empresarial i reivindicar els interessos generals de les empreses del territori per al foment de l’activitat econòmica en general.

En aquest sentit, i conjuntament al lliurament dels diferents premis, aquesta nova edició dels Premis Cambra se centrarà en la reivindicació de la necessària i urgent finalització de la B-40, el Quart Cinturó, com a infraestructura cabdal per l’activitat socioeconòmica de la demarcació de la Cambra, de Catalunya en general i on el potencial d’Olesa de Montserrat és molt significatiu.

L’acte organitzat sota el lema “La real Passió d’Olesa. La B40” va començar-se a estructurar després de rebre una notificació de l’Ajuntament d’Olesa de Montserrat sobre la resolució del seu Plenari que en data 23 de setembre del 2021, i per unanimitat, va reclamar que el tram de la B-40 entre Olesa de Montserrat i Viladecavalls estigués en funcionament aquest any 2022.

Així doncs, el Teatre de la Passió d’Olesa de Montserrat acollirà el proper dia 14 de juliol l’acte en el qual es lliuraran els Premis Cambra a la Innovació, la Sostenibilitat i la Internacionalització. Els guanyadors es faran públics en els propers dies, un cop ultimada la comunicació als interessats de la resolució del Jurat que es va reunir ahir dia 23 de maig a la seu de l’entitat per deliberar i decidir els guardonats. També i com ja és tradicional, en els propers dies es farà públic el Premi Cambra 2022 a la Trajectòria Empresarial.

L’any passat, la Cambra va innovar en el format de la seva anual cerimònia. Enguany, realçant els premiats com a motiu principal de l’esdeveniment, s’està preparant un espectacle que combinarà la necessària seriositat amb l’entreteniment. Donada la temàtica sobre la infraestructura B40, de titularitat estatal, i complementàriament a la presidència pendent de concretar per les agendes de les màximes autoritats, l’acte comptarà amb la presència i intervenció del Sr. Xavier Flores, Secretari General d’Infraestructures del Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana (MITMA) del Govern d’Espanya; a qui acompanyarà, també amb participació activa, el Sr. Ricard Font, Secretari General del Departament de Vicepresidència i de Polítiques Digitals i Territori de la Generalitat de Catalunya.

 

Descarregar la notícia

Contacte per a declaracions:

Albert Moreno, Comunicació Cambra de Terrassa: Telèfon: 678 754 207 – amoreno@cambraterrassa.org

Close Menu