Skip to main content

Coorganitzada per la Cambra de Terrassa i l’Ajuntament de Sant Cugat del Vallès, tindrà lloc al Teatre-Auditori de Sant Cugat

“LA INTERNACIONALITAT EN UN MÓN GLOCAL”, EL LEMA DE L’11a JORNADA D’EMPRENEDORIA QUE SE CELEBRARÀ EL PROPER 13 DE NOVEMBRE

La Jornada ha estat presentada, aquest migdia, a la roda de premsa en què han participat els organitzadors, patrocinadors i col·laboradors de l’esdeveniment

 Serà conduïda per l’instagramer Joan Grivé i comptarà amb les ponències d’Alfons Cornella i de Robin-Hat, empresa guanyadora del Premi Cambra 2019 a la iniciació a la internacionalització

 La jornada, que també oferirà un panell d’experiències empresarials moderat per ImaginCafè, de CaixaBank, incorpora enguany una app per a gestionar l’activitat de networking que es realitzarà el mateix dia de l’acte

Terrassa, 22 d’octubre de 2019. “La internacionalitat en un món glocal” és el fil conductor de l’onzena edició de la Jornada d’Emprenedoria que tindrà lloc el dimecres 13 de novembre, al Teatre-Auditori de Sant Cugat del Vallès. Aquest esdeveniment, que s’ha consolidat com un referent al territori, està promogut i organitzat conjuntament per la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis de Terrassa i l’Ajuntament de Sant Cugat del Vallès.

La jornada ha estat presentada aquest migdia, en el marc d’una roda de premsa al Cafè Auditori del Teatre-Auditori de Sant Cugat. Aquesta sessió ha comptat amb les intervencions de: Elena Vila, Tinenta d’Alcaldia de l’Ajuntament de Sant Cugat del Vallès, Maria Rius, Delegada de la Cambra de Comerç de Terrassa a Castellbisbal, Rubí i Sant Cugat del Vallès, Josep Prats, Director Gerent de la Cambra de Comerç de Terrassa i Daniel Gatius, Director de Banca Institucional de CaixaBank.

Durant la roda de premsa, en la que també hi han participat els diferents col·laboradors de l’esdeveniment, s’ha informat de les principals novetats que ofereix aquesta edició de la Jornada.

En el transcurs de la roda de premsa, Elena Vila ha destacat “per Sant Cugat, una ciutat emprenedora, innovadora, que crea coneixement i acull tendències empresarials a nivell mundial és un orgull presentar iniciatives que sumen i ens posicionen com un pol d’atracció per als emprenedors i emprenedores”. Així mateix, durant la seva intervenció, Maria Rius ha subratllat “la importància d’ajudar a les empreses del territori a tirar endavant els seus projectes i que això sigui un punt de partida per a un millor desenvolupament socioeconòmic”.

Fil conductor de la Jornada: “El repte de la internacionalitat en un món glocal”

La temàtica de la Jornada d’Emprenedoria d’enguany gira al voltant del terme “glocal”, és a dir, del fet que pensar globalment i actuar localment, ens pot portar a noves formes i models d’emprenedoria.

Actualment, el mercat global ha propiciat la necessitat de potenciar el talent i el coneixement de les empreses i que aquestes s’hagin d’adaptar a les peculiaritats de cada entorn, diferenciant els seus productes en funció de les demandes locals. La mobilitat pròpia d’aquest context fa necessari obrir espais locals que concentrin, fomentin i articulin el coneixement i talent internacional per generar noves perspectives d’acord amb les necessitats del món. Emprendre en un món glocal és, per tant, el producte de la trobada a l’àmbit local de perspectives i talents internacionals.

El programa de l’11a Jornada d’Emprenedoria

 La jornada, serà inaugurada per Ramon Talamàs, President de la Cambra de Comerç de Terrassa, Eva Menor, Presidenta de l’Àrea de Desenvolupament Econòmic, Turisme i Comerç de la Diputació de Barcelona i Mireia Ingla, Alcaldessa de Sant Cugat del Vallès.

El conductor d’aquesta onzena edició serà Joan Grivé (@sir.joan), instagramer i col·laborador en diferents mitjans de comunicació.

La primera de les conferències que acollirà la Jornada, anomenada “Barrets de quiròfan amb actitud”, anirà a càrrec de Javier Garrido, soci fundador de l’empresa Robin-Hat, guanyadora del Premi Cambra 2019 a la iniciació a la Internacionalització.

La jornada també comptarà amb la conferència “La solució comença per Co-” d’Alfons Cornella, fundador d’Infonomia i Co-Society, en la que posarà en relleu la importància dels partners i d’aprendre a combinar eficientment i ràpidament les propostes de valor d’empreses diferents.

Així mateix, moderat i presentat per Manel Garcia, responsable de Màrqueting i vendes d’ImaginCafè, s’oferirà un panell empresarial per afavorir la reflexió i el debat sobre la internacionalitat de les empreses. En aquest panell d’experiències empresarials hi participarà: Mercè Martí, Presidenta Executiva de Kreston Iberaudit, Alex Frías, emprenedor del programa europeu Erasmus for Young entrepreneurs,  i Mamen Martí, directora del projecte BCNTECH4WOMEN.

Com a novetat, l’11a edició de la Jornada d’Emprenedoria incorpora una app de l’esdeveniment, que ofereix més informació sobre el programa i els ponents, així com permet als assistents que així ho desitgin, establir reunions de networking amb altres participants a la Jornada. L’activitat de networking es realitzarà el mateix dia 13 de novembre, al Cafè Auditori, en finalitzar el panell d’experiències empresarials.

Per a consultar més informació sobre la temàtica i el programa de la Jornada, així com per a realitzar les inscripcions, accediu al lloc web: https://www.jornadaemprenedoria.com/

Organitzadors, patrocinadors i col·laboradors

L’11a Jornada d’Emprenedoria està coorganitzada per la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis de Terrassa i l’Ajuntament de Sant Cugat del Vallès i compta amb el patrocini de la Diputació de Barcelona, CaixaBank i CIRSA, el suport del programa europeu Erasmus for Young entrepreneurs, així com amb la col·laboració de Sant Cugat Empresarial, EsadeCreapolis, Parc de Recerca UAB (PRUAB), Serafí Indústria Gràfica Publicitària, VIA Empresa i Lúcid Design Agency.

Segueix llegint la notícia (PDF)

Close Menu