Skip to main content

LA DIRECTORA GENERAL DE LA CÁMARA DE ESPAÑA, IMMACULADA RIERA, VISITA LA CAMBRA DE TERRASSA

Terrassa, 7 d’octubre de 2022.

Aquest matí, la directora general de la Cámara de España, Immaculada Riera, ha visitat les instal·lacions de la Cambra de Terrassa, mantenint una reunió amb el president Ramon Talamàs, l’equip professional directiu i alguns membres del Comitè Executiu.

En aquesta reunió, el president de la Cambra de Terrassa ha traslladat a la directora general de la Cámara de España els diferents àmbits i objectius en els quals treballa actualment l’entitat en pro del teixit socioeconòmic de la demarcació, a través dels projectes internacionals que gestiona com també els serveis en matèria de promoció de la internacionalització, l’emprenedoria, la formació, el comerç interior o la digitalització de les empreses del territori, entre d’altres.

Així mateix, ha posat èmfasi en el projecte Cambra Business & Working, aprovat pel plenari de la Cambra de Terrassa, un projecte global de territori en el qual l’edifici de l’entitat esdevindrà un nou espai de més proximitat al teixit empresarial. Aquesta reforma de l’edifici central de la Cambra comptarà amb un espai de coworking, pel qual s’ha aconseguit una subvenció de la Fundación INCYDE de la Cámara de España y de la qual la Sra. Riera n’és vicepresidenta.

Aquesta trobada forma part de la voluntat de la Cambra de Terrassa de promoure el treball conjunt entre cambres per fomentar el progrés i el desenvolupament econòmic i empresarial, aprofitant al màxim les potencialitats que ofereix la col·laboració amb la Cámara de España.

El president ha agraït a la directora les seves opinions i consells per perfeccionar els objectius de l’entitat i valorar-ne de nous en funció de l’evolució i necessitats del teixit socioeconòmic, àmpliament comentats en la trobada.

Close Menu