Skip to main content

LA CAMBRA OFEREIX EL SERVEI D’ASSESSORAMENT JURÍDIC INTERNACIONAL QUE INCLOU ASSESSORAMENT I ACOMPANYAMENT JURÍDIC EN ACCIONS DE COMERÇ EXTERIOR 

La Cambra incorpora a Daniel González, expert contrastat en assessorament jurídic internacional, que liderarà l’àrea d’Assessorament i Acompanyament Jurídic Internacional

Terrassa, 26 de maig de 2022. Actualment, ens trobem amb diferents factors que suposen reptes en l’establiment i el manteniment de les operacions comercials internacionals. Per exemple, els conflictes geopolítics actuals, especialment el que hi ha entre Ucraïna i Rússia, que ha dificultat notablement les operacions de comerç internacional amb aquests països. O el col·lapse del port de Shanghai, a la Xina, pel qual els contenidors triguen molts dies en arribar a Espanya. O la pròpia manca de contenidors marítims, que ha suposat un encariment de les operacions de transport marítim. Aquests són només alguns exemples dels reptes als quals han de fer front les empreses en les seves operacions de comerç internacional.

Conscient d’això, la Cambra de Terrassa aposta per reforçar el Servei d’Assessorament Jurídic Internacional, amb la incorporació de Daniel González, amb experiència contrastada en assessorament jurídic internacional i que liderarà aquest servei.

L’assessorament jurídic de la Cambra de Terrassa arriba a tots els àmbits de la internacionalització d’una empresa: des de la gestió duanera i la documentació (com per exemple l’obtenció dels certificats REX i NEA), fins a l’auditoria i la consultoria en àmbit legal internacional i la gestió fiscal. En aquest sentit, la Cambra s’adapta a les necessitats concretes de cada empresa.

La gestió duanera i la documentació: tot detall és important en una operació internacional

La Cambra duu a terme un mentoring  en matèria de gestió duanera, en un acompanyament integral per a matèries relacionades amb les duanes i els seus requisits, l’operativa comercial, eines per mantenir una interacció amb èxit amb les duanes o el desenvolupament de processos interns en les empreses per poder controlar amb eficàcia i eficiència la planificació i la gestió d’aquests elements.  Per mitjà del servei d’Assessorament Jurídic Internacional, les empreses podran accedir a assessorament personalitzat en matèria d’origen, barreres comercials i polítiques comercials, classificació, valor a les duanes, elements fiscals i tributaris i règims duaners. O també a l’acompanyament en accions de trading, compravenda i d’intermediaris.

Resolució de dubtes jurídics, contractuals i fiscals

A més, el servei d’Assessorament Jurídic Internacional resoldrà aquells dubtes jurídics, contractuals i en matèria fiscal i de tributs que puguin tenir les empreses que duen a terme operacions internacionals o que estan pensant en fer-ho i no saben per on començar.

D’altra banda, mitjançant aquest servei, la Cambra té la possibilitat de dissenyar un pla de formació, assessorament i d’acompanyament, així com l’auditoria i la consultoria de procediments interns de la companyia.

Podeu contactar amb el servei per mitjà del telèfon 93 733 98 33 (Daniel González) o bé a través del correu electrònic dgonzalez@cambraterrassa.org

 

Descarregar la notícia

 

Contacte per a declaracions:

Albert Moreno, Comunicació Cambra de Terrassa: Telèfon: 678 754 207 – amoreno@cambraterrassa.org

Close Menu