Skip to main content

LA CAMBRA DE TERRASSA POSA EN MARXA I AMPLIA L’OFERTA FORMATIVA DE CURSOS EN DIFERENTS MODALITATS PER ALS PROPERS MESOS

Entre setembre i desembre d’aquest any, han estat programats un total de 189 cursos en diferents modalitats: presencials, en aula virtual i a distància

 De gener a setembre d’enguany, les inscripcions als cursos online han augmentat un 22%, respecte al mateix període de l’any passat

 Gairebé 800 persones van participar en els cursos en aula virtual, cursos online i  webinars organitzats per la Cambra durant l’estat d’alarma

Terrassa, 30 de setembre de 2020. La Cambra de Comerç, Indústria i Serveis de Terrassa ha engegat una nova oferta formativa per als propers mesos, consistent en diferents cursos especialitzats en diferents temàtiques. Entre altres, s’ofereixen formacions en les àrees de: gestió empresarial; comerç internacional; recursos humans; comercial i màrqueting; informàtica i TIC; econòmica-financera; qualitat; prevenció i riscos laborals; idiomes i comerç. I pel que fa als formats, la Cambra ha ampliat la seva oferta formativa online i en aula virtual, oferint així, un ventall més ampli de modalitats per poder participar en els cursos.

De gener a setembre d’enguany, les inscripcions als cursos online organitzats per la institució han augmentat un 22% respecte al mateix període de l’any passat. Així mateix, gairebé 800 persones van participar en els cursos en aula virtual, cursos online i en els diferents webinars que es van organitzar durant l’estat d’alarma.

Quant a la formació presencial, aquesta s’ha reprès, sempre respectant les mesures higièniques i de seguretat pertinents i seguint la normativa vigent en cada moment.

Pel que fa a la programació de cursos de setembre a finals d’any, s’han programat fins a 189 formacions (32 cursos presencials i en aula virtual i 157 cursos online).

Destaquen els cursos en aula virtual “Digitalitza el teu pla comercial a través de canals digitals. Smart Selling amb LinkedIn Sales Navigator” (inici: 14 d’octubre), “Les Mostres, com les hem d’enviar? Què identifica la duana?” (inici: 7 d’octubre), “Avaluació de l’acompliment” (inici: 8 d’octubre), “L’IVA en temps de COVID-19” (inici: 23 d’octubre), “Compravenda Internacional i l’ús dels INCOTERMS© 2020” (inici: 15 d’octubre) i “Rapid Product Development. Innovar el primer en temps de canvi” (inici 15 d’octubre).

Alguns dels cursos presencials que s’iniciaran a l’octubre, són “Gestió administrativa del comerç internacional” (inici: 19 d’octubre) i “Gestió pràctica de la Tresoreria. Cash Flow” (inici: 20 d’octubre).

Al mes d’octubre també s’impartiran, entre altres, les formacions a distància “Power BI – Converteix dades en conclusions” (inici 6 d’octubre), “Introducció al posicionament SEO” (inici: 15 d’octubre), Gestió del transport marítim de contenidors (6 d’octubre) i Gestió duanera (inici 27 d’octubre).

La Cambra, a més, ha incorporat novetats en l’oferta formativa per als propers mesos, entre altres, en comerç exterior, gestió empresarial, recursos humans i, per últim, en l’àmbit de la digitalització -en el marc del conjunt d’accions que està duent a terme la institució en la seva aposta estratègica per a la digitalització de les empreses-:

 • Gestió d’importacions i compres internacionals (àrea comerç exterior).
 • Contractes de distribució vs. contractes d’agència. Què em convé? (àrea comerç exterior).
 • Negociació financera eficaç. Millora les teves habilitats de comunicació (àrea econòmica i financera).
 • Excel Macros (àrea informàtica i noves tecnologies).
 • Microsoft Teams: Treball col·laboratiu (àrea informàtica i noves tecnologies).
 • L’IVA en temps de Covid (àrea fiscal i jurídica).
 • Desenvolupament del talent a les organitzacions (àrea recursos humans).
 • Selecció digital, de la 2.0 a la 4.0 (àrea de recursos humans).
 • Igualtat d’oportunitats. Context normatiu i introducció al pla d’igualtat (àrea gestió empresarial).
 • Rapid Product Development (àrea de producció i logística) .
 • Excel·lència industrial. Marcar la diferència amb la màxima eficiència en gestió d’operacions (àrea producció i logística).
 • Agile Management. Adapta la teva organització a un món Agile (àrea gestió empresarial).

Per consultar els cursos programats en cada modalitat:

Descarregar la notícia

Close Menu