Skip to main content

La primera sessió es desenvoluparà avui, dimarts 14 d’abril

LA CAMBRA DE TERRASSA ORGANITZA WEBINARS PER ASSESSORAR A LES EMPRESES ENVERS COM AFRONTAR LA SITUACIÓ CREADA PEL COVID-19

En el marc de la campanya “Que cap empresa tanqui”, la Cambra inicia avui, dia 14 d’abril, una sèrie de webinars centrats a resoldre els problemes i els dubtes del teixit empresarial.

La inscripció és gratuïta i seran conduïts per professionals de la Cambra, amb col·laboracions de professionals externs en alguns casos. Els primers versaran sobre la internacionalització i exportació, com afrontar impagaments i incompliments de contractes i com obtenir liquiditat. 

La institució també ha engegat un servei de webinars a mida per a les empreses, consistent en sessions online específiques dissenyades i adaptades a les necessitats de cada organització.

Terrassa, 14 d’abril de 2020. La Cambra de Comerç, Indústria i de Serveis de Terrassa continua treballant per oferir al teixit empresarial de la seva demarcació l’acompanyament i assessorament necessari per afrontar la situació provocada per l’alerta sanitària de la COVID-19. En el marc de la campanya “Que cap empresa tanqui”, la Cambra inicia a partir d’avui, dia 14 d’abril, una sèrie de webinars centrats a resoldre els dubtes del teixit empresarial. Per una banda, els dimarts i els dijous de cada setmana s’organitzaran sessions realitzades pels propis professionals especialistes de la institució; els dimarts, la temàtica de les sessions se centrarà en temes de comerç internacional o temes jurídics; i els dijous, en temes financers i relacionats amb les ajudes econòmiques impulsades per les administracions públiques.

Aquestes sessions consistiran en webinars en directe amb duració aproximada d’una hora. Els assistents podran enviar, prèviament a la sessió, els seus dubtes al ponent en relació amb la temàtica en qüestió.

També, els professionals i experts de la Cambra, oferiran una sèrie de càpsules de vídeo informatives de diferents àmbits d’interès per a les empreses, en relació amb com fer front al COVID-19.

D’altra banda, la Cambra oferirà els dimecres, webinars en directe o enregistrats prèviament,  realitzats per experts externs, d’una durada entre 20 minuts fins a 1 hora i mitja, alguns gratuïts i altres de pagament, amb continguts estratègics per a les empreses davant la situació generada pel coronavirus.

Finalment, la institució engega un servei de webinars en directe i dissenyat a mida per a les empreses, impartits per professionals interns de la Cambra o per a experts externs.

El programa de webinars es pot consultar a la pàgina web de la Cambra de Terrassa www.cambraterrassa.org/webinars

Internacionalització en temps del COVID-19

El pròxim 17 d’abril, la Cambra de Comerç de Terrassa organitza, a les 12 hores, el webinar en directe “Exportar i Covid-19. Els 4 tips ràpids que et dóna la Cambra”, el qual estarà centrat en la internacionalització de les empreses davant la situació creada pel COVID-19, que ha modificat les condicions de mobilitat de les persones i dels productes i matèries primeres.

A la sessió, professionals especialistes de la Cambra de Terrassa proposaran a les empreses exportadores una sèrie d’iniciatives per aportar un nou enfocament de l’activitat exportadora. Des de les noves oportunitats que s’obren per a la simplificació dels processos duaners, fins a la possibilitat d’organitzar reunions virtuals amb proveïdors i clients amb el suport de la Cambra, els ajuts actuals a l’activitat exportadora, o com es pot fomentar la internacionalització a través de canals digitals.

Aquest  webinar, en el que els inscrits podran plantejar preguntes als ponents, serà presentat i conduït per Josep Prats, director Gerent de la Cambra de Terrassa.

Com afrontar els impagaments

Així mateix, els interessats en participar en el primer webinar de la Cambra “Impagaments i incompliments contractuals causats pel COVID-19. Com actuar?” el qual es realitzarà avui, dimarts 14 d’abril, està destinat a resoldre els dubtes sobre com afrontar els impagaments i els incompliments de contractes causats per la situació econòmica generada per la COVID-19. Un cop realitzada la inscripció, els assistents ja poden enviar les seves preguntes específiques al correu opuig@cambraterrassa.org .

La sessió es desenvoluparà a les 16h i tindrà una durada aproximada d’una hora. El ponent, Oriol Puig, responsable d’Assessorament Jurídic Internacional de la Cambra de Comerç de Terrassa, respondrà en aquesta sessió a les preguntes plantejades pels inscrits.

Com aconseguir finançament

El proper dijous 16 d’abril, el webinar programat, titulat “Què poden fer les empreses per millorar la situació financera actual?” estarà destinat a resoldre els dubtes sobre com millorar la situació financera d’empreses i autònoms i què és el que cal fer per obtenir avals i ajudes. El ponent de la sessió serà Antoni Munuera, economista i responsable de Programes de Promoció Empresarial de la Cambra de Terrassa.

Descarregar la notícia

Close Menu