Skip to main content

 La cerimònia dels Premis Cambra 2021 que ha commemorat el 135è aniversari  de l’entitat, ha estat presidida pel Vicepresident i conseller de Polítiques Digitals i Territori de la Generalitat, Hble. Sr. Jordi Puigneró

LA CAMBRA DE TERRASSA LLIURA ELS PREMIS CAMBRA MÉS EMOTIUS I SINGULARS EN UN ACTE QUE HA VOLGUT DONAR SUPORT AL SECTOR CULTURAL i RECONÈIXER EL LIDERATGE I CORATGE EMPRESARIAL DAVANT EL REPTES DE LA PANDÈMIA

El Sr. Ignasi Cusidó i Simón, fundador de LAMP, S.A, ha estat guardonat amb el Premi Cambra 2021 al Lideratge Empresarial per la seva trajectòria professional

El Consorci Sanitari de Terrasssa, l’Hospital General de Catalunya i Mútua de Terrassa han estat condecorats amb el Premi Cambra 2021 a la Millor Resposta Empresarial davant la Covid-19

Durant la cerimònia s’ha estrenat l’obra de teatre “històries de la Cambra” sobre el passat, present i futur de les cambres amb dramatúrgia a càrrec de Sergi Pompermayer

Premis Cambra 2021

Terrassa, 1 de juliol de 2021. La Cambra de Comerç, Indústria i Serveis de Terrassa, va lliurar ahir al vespre, els Premis Cambra 2021 en un acte que va estar presidit per l’Hble. Sr. Jordi Puigneró Ferrer, Vicepresident i conseller de Polítiques Digitals i Territori de la Generalitat de Catalunya i per Ramon Talamàs, president de la Cambra. L’acte de lliurament culmina una nova edició dels Premis Cambra que, enguany, s’han celebrat en un format diferent amb la voluntat de fer costat al sector cultural,  de commemorar el 135è aniversari de la institució, i de recuperar la tan esperada normalitat després de tants mesos de pandèmia.

Així, tota la cerimònia ha estat integrada i ha girat al voltat de l’estrena de l’obra de teatre, “Històries de la Cambra” amb dramatúrgia de Sergi Pompermayer, direcció artística de Miquel Gorritz i producció de La Mola. La funció ha repassat els orígens de la Cambra i el seu acte fundacional al 1886, l’actualitat de l’entitat i els importants reptes de futur als quals s’enfronta la institució i la societat com ara la digitalització, el canvi climàtic, la sostenibilitat, la igualtat, etc.

A la cerimònia, que s’ha celebrat al Teatre-Auditori de Sant Cugat, s’han lliurat dos reconeixements: al Lideratge Empresarial i a la Millor Resposta Empresarial davant la Covid-19 que han recaigut en Ignasi Cusidó Simón (fundador de Lamp S.A.) i els tres hospitals de la demarcació de Terrassa (Consorci Sanitari de Terrassa, Hospital Universitari General de Catalunya i Mútua Terrassa), respectivament.

El Sr. Pere Navarro, (Delegat Especial de l’Estat al Consorci de la Zona Franca) i el Sr. Juan Ignacio Navarro (vicepresident segon de la Cambra) han estat els encarregats de lliurar el premi al Lideratge Empresarial. Així mateix, el Premi a la Millor Resposta Empresarial davant la Covid-19 ha estat lliurat pel vicepresident de la Generalitat i el Sr. Santiago Sabatés, Vicepresident primer de la Cambra.

A l’acte, que s’ha celebrat tot respectant totes les mesures davant la Covid-19, s’ha comptat amb  representats d’institucions, empresaris del territori i personalitats destacades del panorama econòmic i polític del país.

Ramon Talamàs: “Catalunya i tota la demarcació poden i han de sortir enfortits d’aquesta situació”

El president de Cambra de Terrassa, Ramon Talamàs, ha destacat l’esforç per donar suport al teixit empresarial en moments complicats i com, amb les dificultats, ha aflorat, més que mai, el talent intern. També ha fet referència al  paper essencial de la cultura i ha compartit la seva alegria per la presència a l’acte d’en Josep Rull després d’una llarga absència.

Il.lma Sra. Mireia Ingla, alcaldessa de Sant Cugat del Vallès: “Avui commemorem els 135 anys de la Cambra i és un orgull per Sant Cugat acollir aquest acte”

L’alcaldessa de Sant Cugat, en el seu parlament, va destacar que les administracions locals jugaran un paper molt important en la recuperació econòmica. Així mateix, també va fer referència al fet que: “El progrés econòmic i el progrés social sempre han d’anar de la mà”. Va fer menció especial de la cultura com una part essencial a la vida i, en aquest sentit, va afirmar que: “El teatre-Auditori és epicentre cultura de Sant Cugat i de Catalunya”.

Sr. Ignasi Cusidó i Simón, Premi al Lideratge Empresarial: “Molt agraït amb totes les mostres d’afecte i reconeixement que ha tingut sempre la Cambra cap a la meva persona”

El Sr. Ignasi Cusidó reconegut empresari terrassenc i fundador de l’empresa Lamp S.A. va posar en relleu  els valors de la generositat, la transparència i l’exigència posant el focus en la responsabilitat social de les empreses: “Vull aprofitar aquest espai que se’m dona per reconèixer tots els agents del món empresarial que dediquen part dels seu temps a qüestions socials, col·laborant amb entitats i fundacions sempre de forma desinteressada i altruista per fer un món cada dia una mica millor. Cal que els empresaris siguin generosos i transparents. Només d’aquesta manera s’aconsegueix la rendibilitat i no em refereixo a la rendibilitat econòmica sinó a la rendibilitat social i al fet de sentir-se satisfet i realitzat”.

Sr. Pere Navarro, Delegat de l’Estat al Consorci de la Zona Franca: “L’Ignasi Cusidó és un empresari model, sempre ha volgut innovar, per crear valor, oportunitats”

El Delegat de l’Estat al Consorci de la Zona Franca va començar el seu discurs compartint amb els assistents la seva amistat cap a l’Ignasi Cusidó, guardonat amb el premi al Lideratge Empresarial, i va afirmar que sempre porta la ciutat de Terrassa al cor. També va fer referència a la importància d’establir aliances entre les diferents institucions, els diferents territoris, els ens públics i les empreses privades.

Sr. Jordi Parera, president de MútuaTerrassa: “Vull transmetre la il·lusió que ens fa rebre aquest premi en aquest any tan complicat”

El president de MútuaTerrassa va parlar en nom dels 3 hospitals guardonats. En la seva intervenció va donar les gràcies a la Cambra pel reconeixement i va destacar que aquest guardó és per a tots nosaltres: “El que hem viscut ens ha posat a tots a prova. Hem sabut fer-li front, reinventant-nos, mantenint els serveis públics…”. També va tenir unes paraules de record pels que ja no hi són entre nosaltres, per aquells que ha perdut la feina i pels negocis tancats.

Hble. Sr. Jordi Puigneró Ferrer, Vicepresident i conseller de Polítiques Digitals i Territori de la Generalitat de Catalunya: “La nova Catalunya del segle XXI serà digital o no serà”

El vicepresident de la Generalitat va iniciar el seu discurs felicitant en nom del Govern de Catalunya a les empreses guardonades. Tot seguit va fer referència a que Catalunya ha de ser un país digital, que els fons Next Generation són una gran oportunitat però que calen eines de país. També va expressar que el sector tecnològic representa una gran oportunitat pel país i que ja genera més feina que l’automoció. També va emfatitzar que cal millorar les infraestructures i que: “Hem de ser un país connectat física i digitalment”

Equip artístic de l’obra de teatre “Històries de la Cambra”

Històries de la cambra

Els Premis Cambra 2021 han comptat amb els següents patrocinadors i col·laboradors:

 

Descarregar la notícia

Close Menu