Skip to main content

LA CAMBRA DE TERRASSA LLANÇA LA SEVA OFICINA DE TRANSFORMACIÓ DIGITAL I OFEREIX ASSESSORAMENT GRATUÏT  A LES EMPRESES, AUTÒNOMS I EMPRENEDORS

Aquest servei forma part de la xarxa d’oficines Acelera Pyme impulsades per la Cambra d’Espanya i Red.es, de la qual Cambra de Terrassa ha aconseguit la confiança per impulsar una de les 4 oficines previstes per a Catalunya dins del 2021

Un dels principals objectius de la nova oficina és oferir assessorament a les empreses en el seu procés de digitalització, així com organitzar activitats informatives i de capacitació sobre l’ús de tecnologies digitals

La Cambra posa a disposició de les empreses un equip propi de professionals coneixedors dels processos de transformació digital per identificar necessitats i ajudar en la presa de decisions

Terrassa, 6 de juliol de 2021.La Cambra de Comerç, Indústria i Serveis de Terrassa, en col·laboració amb Red.es i la Cámara de España, llança la primera oficina Acelera Pyme de la demarcació amb l’objectiu d’impulsar la transformació digital de petites i mitjanes empreses, autònoms/es i emprenedors/es, oferint-los un servei personalitzat i gratuït en digitalització gràcies al finançament de Red.es i els Fons Europeus FEDER.

Ramon Talamàs, president de la Cambra de Terrassa, ha assenyalat: “Des de l’inici del nostre mandat ara ja fa dos anys, un dels nostres principals objectius ha estat ajudar a la digitalització del teixit empresarial, així vàrem estructurar el Digital Impulse Hub, ferm candidat a ser un dels hubs de referència de l’European Digital Programme 21-27. Ara, hem donat un pas més per assolir aquest objectiu aconseguit la confiança de la Cámara de España per ser oficina Acelera Pyme, això ha estat possible gràcies a comptar amb un equip especialitzat en digitalització”.

La Cambra de Terrassa, a través d’aquesta oficina, posa a disposició de les empreses un equip propi de professionals, coneixedors dels processos de transformació digital, per identificar necessitats i ajudar en la presa de decisions. Aquest equip està liderat per Silvia Herrera, professional amb més de 15 anys d’experiència en l’àmbit de la transformació digital. Podeu informar-vos de la seva trajectòria professional AQUÍ.

Silvia Herrera. Responsable de digitalització de Cambra de Terrassa. “Tinc més de 15 anys d’experiència donant suport a les empreses a crear i millorar els seus productes o serveis a través de l’anàlisi de les seves necessitats i l’experiència dels seus usuaris (UX). Sóc especialista en gestió i transformació digital”.

La nova oficina Acelera Pyme de Cambra de Terrassa és tant un punt tant físic com virtual que posa a l’abast de les empreses de la demarcació un servei de suport i atenció personalitzada en digitalització, tasques de sensibilització per a la incorporació de les noves tecnologies i un calendari de jornades en format webinar per dotar-les d’eines digitals. L’objectiu de l’oficina és doble; d’una banda, donar suport a les pimes en el procés de digitalització i, de l’altra, ajudar les pimes proveïdores de tecnologia en el desenvolupament de productes, en l´obtenció d’informació sobre finançament i en el foment de les relacions entre els diferents agents de l’ecosistema empresarial de la demarcació.

Assessorament gratuït  i atenció personalitzada en transformació digital.

Els serveis de digitalització que Cambra de Terrassa posa a disposició de les empreses a través de la nova oficina es concreten en:

  • Assessorament a mida i gratuït per orientar a les empreses en el seu procés de transformació digital: resolució de dubtes, il·lustració d’oportunitats en digitalització, assessorament pel llançament de nous productes i suport específic en la implementació d’una estratègia digital.
  • Suport a les startups tecnològiques, facilitant el seu accés al mercat, acompanyant-les en el procés d’explotació del producte i el seu desenvolupament.
  • Ajuda a les empreses en la presentació de sol·licituds de subvencions per a projectes tecnològics, per fomentar les TIC, etc

Accions de difusió i sensibilització en digitalització

Tanmateix, també es treballarà en la capacitació sobre noves tecnologies digitals i en l’establiment de Centres demostradors de tecnologia perquè les empreses puguin conèixer i experimentar en el desenvolupament de productes per al disseny de possibles solucions competitives per als seus negocis gràcies a l’ús de les TIC.

Webinars per digitalitzar els negocis

Des de l’oficina Acelera Pyme de Cambra de Terrassa s’organitzaran properament dos webinars en format virtual: “Ciberseguretat pel comerç i la restauració” (dia 13 de juliol) i “Digitalitza el teu comerç o despatx: Com fer que trobin el teu negoci, Google My Business i Google Places” (15 de juliol). Al primer webinar es mostraran els principals perills i les bones pràctiques necessàries per protegir els negocis dels atacs dels ciberdelinqüents. Podeu trobar tota informació sobre la jornada “Ciberseguretat pel comerç i la restauració” i fer les vostres inscripcions AQUÍ. Al segon webinar, “Digitalitza el teu comerç o despatx: Com fer que trobin el teu negoci, Google My Business i Google Places”, aprendreu les diferents tècniques i estratègies de posicionament en línia que ajudaran a la vostra empresa a millorar la seva visibilitat en les cerques en línia que depenen de la ubicació geogràfica i així, aparèixer en els primers resultats de cerca en l’àmbit local. Podeu trobar tota informació sobre la jornada i fer les vostres inscripcions AQUÍ.

Si esteu interessants en rebre més informació sobre els serveis de digitalització de Cambra de Terrassa, podeu escriure un correu a digitalització@cambraterrassa.org o emplenar el formulari que trobareu a www.cambraterrassa.org/acelera-pyme.

Descarregar la notícia

Close Menu