Skip to main content

LA CAMBRA DE TERRASSA IMPULSA “SOM INTERNACIONALS”, UN NOU PROJECTE DE FORMACIÓ INTERNACIONAL QUE INTEGRA I PREPARA TOTS ELS PROFESSIONALS DE L’EMPRESA PER INTERNACIONALITZAR-SE AMB ÈXIT

En el marc d’aquest nou projecte. la Cambra de Terrassa presenta el curs “Aventura Logística. Viu sense riscos el comerç internacional” amb un innovador simulador de negocis.

Aquest nou projecte de formació neix sota la marca “Som INternacionals” amb la vocació d’oferir a cada àrea de l’empresa les habilitats que es requereixen per internacionalitzar-se amb èxit.

La Cambra ofereix les empreses una anàlisi competencial en matèria d’internacionalització i el disseny d’un pla de formació adaptat a les necessitats de l’empresa

Terrassa, 28 de setembre de 2021. Amb la convicció i l’experiència que l’èxit en la internacionalització està directament relacionat amb la implicació i la preparació de la direcció i de totes les àrees que integren els equips de l’empresa, la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis de Terrassa impulsa el seu nou projecte de formació internacional sota la marca Som INternacionals.  programa integral que implica i prepara les diferents àrees de l’empresa en les matèries que formen part de la disciplina de comerç internacional: compres, logística, màrqueting, finances, etc.

A les empreses amb vocació internacional, la Cambra de Terrassa ofereix una anàlisi de competències professionals en internacionalització i un pla de formació en comerç internacional adaptat a les seves necessitats.

El projecte integral Som INternacionals treballa  competències tècniques dels professionals vers la internacionalització, que inclou estratègia empresarial internacional, negociació, contractació internacional, gestió documental, logística i transport, gestió duanera, gestió econòmica i de costos internacionals, etc. Així mateix, tracta competències transversals rellevants: habilitats comercials, lideratge, idiomes, treball i gestió d’equips, comunicació, autogestió personal o competències digitals, entre d’altres.

Des de l’equip de formació internacional de La Cambra es donarà resposta amb visites, cursos, vídeos, podcast, webinars o sessions. Així mateix, el nou servei de formació internacional incorpora les eines digitals més innovadores per capacitar els equips i avaluar els processos interns. 

Curs “Aventura Logística. Viu sense riscos el comerç internacional”

En el marc del servei Som Internacionals, la Cambra de Terrassa organitza el curs presencial “Aventura Logística. Viu sense riscos el comerç internacional” que s’inicia el proper 6 d’octubre. Una formació innovadora en la qual es desenvoluparan continguts teòrics que es portaran a la pràctica a través d’un simulador de negocis. Aquesta eina digital obligarà els participants a analitzar la informació i a prendre decisions, i facilitarà l’anàlisi de les implicacions i conseqüències de les mateixes en el negoci.  Totes les matèries es reforçaran amb vídeos complementaris. 

Aquesta formació va dirigida a professionals, tècnics i directius amb responsabilitat en el transport i logística, les compres i vendes de l’empresa, així com professionals de l’àmbit administratiu i financer amb responsabilitat en comerç internacional.

Podeu trobar tota informació sobre el curs i fer les inscripcions AQUÍ.

 

Descarregar la notícia

Close Menu