Skip to main content

El projecte es desenvolupa de forma coordinada i simultània amb les 13 cambres de comerç catalanes

LA CAMBRA DE TERRASSA IMPULSA EL PROJECTE “QUE CAP EMPRESA TANQUI” PER AJUDAR AL TEIXIT EMPRESARIAL A SUPERAR LA CRISI ECONÒMICA DERIVADA DE LA COVID-19

“Que cap empresa tanqui” vol apropar-se a  la realitat de les empreses amb dificultats per elaborar conjuntament una estratègia que les permeti superar la situació

Els equips professionals de les tretze cambres catalanes, coordinats pel Consell General de Cambres de Catalunya, atendran totes les sol·licituds que rebin i es complementaran amb l’experiència i coneixements d’empresaris i directius en una actuació d’àmbit nacional i visions sectorials 

La iniciativa ha sorgit ara, però és un projecte de llarg recorregut i està coordinada per les cambres de comerç de Barcelona, Girona i Terrassa

Terrassa, 30 d’abril de 2020. La Cambra de Comerç, Indústria i de Serveis de Terrassa, de forma simultània amb les altres 12 cambres de comerç del territori, ha posat en marxa el projecte “Que cap empresa tanqui”. Una iniciativa que posa a disposició de totes les empreses catalanes amb dificultats a conseqüència de la pandèmia de la Covid19, les eines necessàries perquè superi la situació, com més aviat millor.

L’objectiu és que, actuant des d’una visió sectorial, territorial i nacional, cap empresa tanqui per manca d’informació, assessorament o, fins i tot, d’explorar possibles sinergies amb altres empreses del seu o d’un altre sector, que les permeti seguir endavant; aconseguint així, mantenir el ric i divers teixit socioeconòmic del país.

Tots els professionals de les cambres catalanes, amb la participació d’empresaris i directius de molts diversos sectors, sempre que no hi hagi conflicte d’interessos, les assessoraran i les ajudaran a buscar les sortides que necessitin.

#QueCapEmpresaTanqui és una iniciativa de les 13 cambres de comerç catalanes que coordinen les cambres de comerç de Barcelona, Girona i Terrassa. Les empreses interessades a comptar amb aquesta col·laboració podran trobar tota la informació necessària a l’enllaç: https://www.cambraterrassa.org/que-cap-empresa-tanqui de la web de Cambra de Terrassa www.cambraterrassa.org. Una vegada omplert el formulari, els responsables del projecte es posaran directament en contacte amb els sol·licitants.

Quatre eixos

La iniciativa #QueCapEmpresaTanqui suposa un pla d’actuació  que tindrà un llarg recorregut i que està basat en quatre eixos:

  1. Identificar les empreses i sectors que necessiten un suport de forma més urgent.
  2. Oferir a aquestes empreses el suport per la seva continuïtat; i assessorament pel seu sosteniment financer i pel seu re-posicionament al mercat, interior i/o exterior.
  3. Cartografiar l’impacte de la crisi per detectar àmbits territorials o sectorials amb especials necessitats.
  4. Sensibilitzar a la societat de la necessitat d’assegurar la supervivència del dens i divers teixit empresarial de Catalunya com a base de la societat del benestar i fer recomanacions de polítiques públiques.

  *Nota: Els mitjans interessats en obtenir declaracions sobre aquesta iniciativa s’hauran de posar en contacte amb: comunicacio@cambraterrassa.org.

Descarregar la notícia

Close Menu